Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat din Vâlcea a împușcat un câine și s-a ales cu dosar penal

Postat la: 15.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dând dovadă de o cruzime ieşită din comun, un vâlcean de 64 de ani, din comuna Fârtăţeşti, a ucis un câine fără stăpân doar pentru că, spune el, animalul îi manca păsările din curte.

Incidentul a avut loc vineri, 14 februarie 2020, atunci când bărbatul a împuşcat patrupedul şi a intrat în atenţia oamenilor legii. Vâlceanul s-a ales cu dosar penal, iar acum este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti pentru comiterea infracţiunilor de uz de armă fără drept, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

"În fapt, polițiștii au stabilit că în aceeași zi, bărbatul ar fi făcut uz de armă, fără drept, asupra unui câine fără stăpân care se afla pe proprietatea acestuia, rezultând decesul câinelui. Bărbatul a motivat că a făcut uz de armă asupra câinelui deoarece acesta, anterior, i-ar fi mâncat mai multe păsări din gospodărie.

Polițiștii au efectuat un control la domiciliul bărbatului unde au verificat modul de păstrare al armamentului și muniției, fiind descoperită cantitatea de 15 kg de muniție, respectiv bile metalice, și alte componente folosite la confecționarea artizanală a cartușelor și 12 cartușe de vânătoare încărcate artizanal.

A fost ridicată în vederea confiscării o armă de vânătoare și toată muniția descoperită, iar cadavrul câinelui a fost transportat la sediul D.S.V.S.A. în vederea efectuării unei constatări de specialitate" - precizează IPJ Vâlcea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE