Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat biologic a fost desemnat "Femeia Anului" din partea unei reviste britanice de largă audiență LGBT

Postat la: 17.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bărbatul biologic Dylan Mulvaney tocmai a primit premiul "Femeia Anului" din partea revistei britanice Attitude, care este cea mai bine vândută revistă pentru homosexuali din Marea Britanie și Europa și cel mai mare brand media LGBTQ din lume.

Mulvaney este starul tiktok în vârstă de 26 de ani, cunoscut mai ales pentru că a contribuit la distrugerea mărcii Bud Light în America. Într-un interviu acordat publicației Attitude, Mulvaney s-a felicitat într-o manieră narcisistă și s-a lăudat cu faptul că i-a "plăcut" că premiul nemeritat i-a fost acordat de o "publicație media queer".

Cred că a fi onorată ca Femeia Anului este un memento în modul în care trebuie să mă port mai departe, indiferent de mediu. De fapt, cred că va fi un bun prilej de verificare înainte de a lansa ceva în lume, pentru că acum mă pot întreba: "Este acesta comportamentul Femeii Anului?". Deci, cam asta e ceea ce am în minte.

Îmi place în mod special faptul că îmi este oferit de o instituție media queer, deoarece comunitatea este cea mai mare prioritate a mea atunci când mă mișc prin aceste noi uși care mi s-au deschis în ultimul an. Și când transfobia este atât de răspândită peste tot în lume, iar aliații și organizațiile de știri nu sunt sigure cum să ne sprijine, să știu că comunitatea mea mă vede așa și îmi recunoaște feminitatea este tot ce am nevoie pentru a continua să merg mai departe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE