Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat a murit după ce a fost externat din spital

Postat la: 16.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bărbatul a ajuns la spital vineri, când, beat fiind, se plângea că „îl atacă bondarii". O ambulanță a venit, l-a luat și l-a dus la spitalul din Curtea de Argeș.

„A stat o oră şi jumătate la spital. I s-au făcut toate investigaţiile şi tratamentul necesar, după care a plecat. Avea etilism. Era un pic agitat. Avea halucinaţii dar nu ceva de genul să ridice probleme. După ce i-a terminat perfuzia, bărbatul s-a ridicat şi a plecat. Nu a semnat în fişă. El era cu foaie de zi şi se afla în staţionar. Nu-l puteam obliga să semneze", a spus Marius Popescu, Spitalului Municipal Curtea de Argeş.

După ce a părăsit spitalul nimeni nu ştie unde s-a dus bărbatul. Dar nu a ajuns acasă, la Cepari! În timp ce membrii familiei îl credeau la spital, bărbatul zăcea mort pe un drum din Curtea de Argeş.

O anchetă a fost demarată, marţi, la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, după ce un bărbat cu probleme psihice, dus băut în Urgenţă şi externat imediat după ce a primit tratament, a fost găsit mort de frig într-o zonă împădurită. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
S-a declanșat o anchetă

Directorul Spitalului Municipal Curtea de Argeş, Marius Popescu, a declarat, marţi dimineaţa, că se întruneşte Comisia de Etică pentru a verifica dacă s-a respectat procedura în cazul unui bărbat găsit mort la o zi după ce a fost externat.

„Comisia de etică şi directorul medical fac verificări. Să vedem dacă s-a respectat procedura. Bărbatul a fost adus în urgenţă, i s-a făcut foaie de internare de zi, tratament, apoi a zis «eu plec acasă», şi-a luat reţeta şi a plecat acasă. A fost adus cu o criză etilică", a mai declarat Popescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE