Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat a deschis focul la o petrecere cu 40 de persoane, dar a fost ucis de o trecătoare înarmată

Postat la: 28.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie care a participat la o petrecere a oprit un potențial atac armat în masă în SUA când a scos arma și a împușcat mortal un bărbat care a deschis focul cu o pușcă semiautomată asupra mulțimii, potrivit poliției, citată de BBC.

Bărbatul țintea un grup de 30-40 de persoane din Charleston, Virginia de Vest.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Tony Hazelett, a declarat că reacția rapidă a femeii a salvat vieți, scrie mediafax.ro.

Acest eveniment are loc în contextul unei dezbateri naționale privind armele de foc după un atac armat într-o școală din Texas.

Suspectul trecuse cu mașina prin zonă mai devreme, miercuri seară, când a fost avertizat să încetinească pentru că se jucau copii.

El s-a întors înarmat cu o pușcă de tip AR-15 și a deschis focul din vehiculul său asupra petrecerii din fața complexului de apartamente din oraș.

Hazelett a declarat într-o conferință de presă că femeia care a ripostat nu avea antecedente în domeniul aplicării legii. Ea nu a fost identificată.

"Este doar un membru al comunității care își purta arma în mod legal", a spus el. Femeia a rămas la locul faptei după schimbul de focuri și cooperează cu anchetatorii.

Nu vor fi depuse acuzații împotriva ei, a declarat poliția.

Dennis Butler, în vârstă de 37 de ani, cu antecedente penale extinse, a fost găsit mort la fața locului din cauza multiplelor răni prin împușcare, potrivit poliției.

Hazelett a declarat că nu este încă clar cum a obținut Butler arma - pe care nu avea voie să o poarte în mod legal, fiind un infractor condamnat.

Acest lucru se întâmplă după ce un adolescent înarmat a ucis 21 de persoane într-o școală primară din Texas cu o pușcă semiautomată AR-15 care fusese cumpărată legal. Atacul, cel mai grav atac armat din ultimul deceniu, a reaprins dezbaterea privind proprietatea privată asupra armelor de foc, care este consacrată în Constituția SUA

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE