Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un asteroid ar putea transforma fiecare om de pe Pământ în miliardar

Postat la: 28.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toți oamenii de pe Pământ ar putea deveni miliardari în urma descoperirii unui asteroid misterios. NASA va demarat o cercetare amănunțită. NASA analizează un asteroid care ar conține suficient aur pentru a-i face pe toți cei de pe Pământ să fie miliardari.

Asteroidul denumit Psyche 16 este așezat între orbitele lui Marte și Jupiter și este realizat din metal solid. Pe lângă aur, este posibil ca asteroidul să fie o sursă bogată de platină, fier și nichel. În total, se estimează că diferitele metale ale lui Psyche sunt în valoare de 8.000 de cvadrilioane de lire sterline. Asta înseamnă că, dacă am duce resursele pe Pământ, acestea ar distruge prețurile materiilor prime și ar face ca economia mondială, în valoare de 59,5 trilioane de lire, să se prăbușească. NASA lansează o misiune de explorare a asteroidului în vara anului 2022. Dubbed Misiunea Discovery va ajunge la Psyche 16 în jurul anului 2026.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE