Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ultimul anunt al premierului Orban: Se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timp de noapte in toata tara

Postat la: 06.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Urmeaza sa fie reinstituita obligativitatea declaratiei pe propria raspundere pentru circulatia pe timpul noptii, anunta premierul Ludovic Orban, precizand ca documentul ar putea fi acceptat si in varianta online.

„Aici putin ne-am mai imbunatatit. E posibil sa se accepte pe format online, adica sa poti sa arati telefonul. Incercam sa vedem cum o reglementam, astfel incat sa nu fie neaparat pe hartie. Stiti cum e, omul cand semneaza declaratia pe propria raspundere, se gandeste de trei ori. (...) Daca esti oprit de un echipaj de politie si nu te incadrezi in situatiile pentru care este permisa deplasarea pe timpul noptii, esti amendat„, a spus seful Executivul, la Digi 24.

Intrebat daca restrictiile anuntate vor fi aplicate pe tot teritoriul Romaniei, Orban a raspuns: „In toata tara„. El a subliniat ca pe timpul noptii vor putea ramane deschise farmaciile sau benzinariile, iar cetatenii vor putea merge la serviciu sau la spital. „De exemplu, nu o sa inchidem toate magazinele, farmaciile le lasi deschise, benzinariile le lasi deschise, caci sunt activitati esentiale, adica furnizeaza produse de care ai nevoie„, a explicat premierul. Noile masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului vor intra in vigoare de luni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE