Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ultima ora! Care este starea lui Mihai Constantinescu, fata de ziua de ieri

Postat la: 15.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clipe de cosmar pentru Mihai Constantinescu si familia lui. Artistul se afla, in continuare, in stare foarte grava la spital. Surse medicale au declarat, miercuri, ca artistul nu a mai suferit alte stopuri cardio-respiratorii, sau alte evenimente.

Sansele de supravietuire a lui Mihai Constantinescu, minime:  "Nici mai rau, nici mai bine ca ieri. Nu a facut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sanatate e stabila, nu s-a modificat nimic de aseara. E in stare stabila, dar foarte grava", au precizat sursele citate. Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenta „Floreasca", luni, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, au declarat, pentru Libertatea, surse medicale.

Contactata de Libertatea, sotia artistului, Simona Secrier a declarat: "Nu pot sa vorbesc acum. Rugati-va pentru el". Cantaretul Mihai Constantinescu este in stare critica, la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce ar fi suferit al doilea stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici. Potrivit unor surse din cadrul spitalului, starea lui Mihai Constantinescu este critica, iar sansele sale de supravietuire sunt minime.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE