Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Destăinuirile principalului suspect, dezvăluite de un martor-cheie

Postat la: 08.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un martor din dosarul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner susține că Laurențiu Ghiță, capturat în Scoția și adus în România, este principalul autor al crimei la care au participat trei persoane, dintre care una încă nu a fost prinsă, și doi complici. Anchetatorii au obținut declarația unui martor căruia principalul suspect i s-ar fi destăinuit după comiterea omorului.

„A spus că oricum nu au cum să fie găsiți, numai dacă sunt dați în primire de cineva. A mai afirmat că, pe oricare dintre ei îi va lua (poliția - n.red.), acela să își asume fapta (...) că această discuție va rămâne în mormânt și că, dacă cineva îl va da în primire, el va spune că acela a săvârșit fapta", a declarat martorul.

Potrivit aceleiași mărturii, Laurențiu Ghiță exprima regrete pentru fapta comisă. „A arătat cum a strâns victima de gât, prinzând-o cu gâtul între braț și trunchi, afirmând că doar a încercat pentru că victima opunea rezistență. Manifesta o puternică stare de regret (...) nu îl interesa neapărat răspunderea penală cu privire la fapta sa, ci răspunderea în fața lui Dumnezeu... Așa mi-am dat seama că a fost cel care a strâns victima de gât", a declarat martorul, citat de adevarul.ro.

Se pare însă că mobilul atacului din vila din Sibiu nu ar fi fost crima la comandă, așa cum s-a crezut inițial: „Se întreba cum de s-a întâmplat acest lucru (moartea victimei), întrucât el l-a lăsat bine, fiind conștient... Era dărâmat, nici nu se putea orienta în spațiu".

Martorul a mai menționat despre cele 16 ceasuri furate din casa omului de afaceri: „Țin minte că valoarea celui mai scump ceas varia între 40.000 și 120.000 de euro". Ceasuri care, după comiterea jafului au fost îngropate și au fost scoase la iveală abia după ce s-a aflat de moartea milionarului sibian, când atacatorilor le-a fost clar că trebuie să dispară din țară cât mai rapid.

Magistraţii din Sibiu au emis în 19 noiembrie mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele a trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, aceştia fiind daţi în urmărire de poliţişti: Zuleam Costinel Cosmin, Ghiţă Laurenţiu şi Minae Marian Cristian.

Minae Marian Cristian, născut la Bechet şi domiciliat în Zaval, judeţul Dolj, Ghiţă Laurenţiu, tot cu domiciliul la Zaval, şi Zuleam Costinel Cosmin, domiciliat în Horezu Poienari, judeţul Dolj, au pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru omor calificat şi câte două infracţiuni de tâlhărie calificată. Minae Cristian Marian a fost depistat în Irlanda de Nord, iar Ghiţă Laurenţiu în Scoţia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE