Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Turbo-cancerele" conexate cu vaccinarea ARNm COVID par a fi contagioase: "Se comportă ca o armă biologică și se transmit și la persoanele nevaccinate!"

Postat la: 12.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit doctorului William Makis MD, pe măsură ce epidemia de turbo-cancere (cancere galopante care apar la persoane sanatoase dinsenin) continuă să se răspândească în întreaga lume în rândul celor care au primit vaccinurile experimentale cu ARNm, membrii familiilor celor afectați raportează acum și ei că dezvoltă aceleași cancere - chiar dacă nu sunt vaccinați.

Dr. Makis spune că a fost martorul a 12 familii diferite, dintre care unele au primit vaccinul, toate dezvoltând "Turbo cancere" în același timp. Potrivit doctorului Makis, aceasta este o dovadă clară că vaccinul în sine este, de fapt, o armă biologică fabricată de om, menită să elimine mari părți din populație, relatează Planet Today, care oferă si imagini si marturii video.

Deci, de ce, dintr-o dată, peste tot în lume, oamenii, adesea persoane foarte tinere și sănătoase, "cad mor în mod misterios în grupuri"? 

Povestea scrisă cu lux de amănunte de către Dr. William Makis, MD, intitulată "Familiile care injectează ARNm împreună, dezvoltă Turbo Cancerul împreună - 12 povești incredibile despre doi sau trei membri ai familiei care au dezvoltat cancer agresiv în același timp!", republicată aici în întregime și de către Dr. Paul Alexander, ne oferă un argument bombă că aceste "vaxuri" au fost într-adevăr "injecții mortale".

Defalcând 12 povești diferite ale americanilor care suferă acum de cazuri devastatoare de "turbo cancer" împreună, cu un membru al familiei diagnosticat cu aceste cancere mortale la scurt timp după altul, acești medici se întreabă: "Ce știau cei "10 călăreți ai Apocalipsei" și când au știut?". Întrebându-se, de asemenea, "știau că aduc moartea în lume, dar nu le-a păsat?", dacă se va descoperi că acești demoni care au lansat "focul morții" asupra lumii știau, într-adevăr, că săvârșesc un genocid, noi procese de la Nürnberg și pedeapsa cu MOARTEA pentru toți aceștia ar fi trebuit de mult timp să aibă loc.

18 iulie 2023, San Juan Capistrano, CA - Părinții a 3 copii, Zak și Cori Salazar au fost amândoi diagnosticați cu cancer, mama Cori cu o "formă agresivă de cancer tiroidian" a suferit două operații, iar tatăl Zak a fost diagnosticat cu un astrocitom agresiv în stadiul 4 și tocmai a fost operat.

23 iulie 2023, Davenport, FL - Michael Ruopoli tocmai a fost diagnosticat cu "cancer al sângelui", probabil leucemie, după ce a dezvoltat o erupție pe tot corpul, în timp ce mama sa se luptă în prezent cu un cancer pulmonar în stadiul IV.

29 iunie 2023, Baraboo, WI - Trei membri ai familiei dezvoltă cancer! - Ambii părinți ai Jessicăi Dominguez se luptă cu cancerul în stadiu terminal, mama ei luptându-se cu cancerul pulmonar în ultimii 4 ani, iar tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiu avansat în martie 2023. Jessica Dominguez însăși tocmai a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier!

26 iunie 2023, Brampton, ON - Daniel Siewdass și Ferria Siewdass au fost amândoi diagnosticați cu cancer de grad înalt, Daniel cu glioblastom pe creier și Ferria cu cancer de sân de grad înalt (triplu negativ).

26 iunie 2023 - Brazilia - Heliana Barbary, o mamă în vârstă de 37 de ani, a fost diagnosticată cu cancer de sân în martie 2023, iar în decurs de 20 de zile, fiica ei Emanuely, în vârstă de 18 ani, a fost diagnosticată cu o tumoră rară de limfom Hodgkin la plămâni.

6 iunie 2023, Agoura Hills, CA - Julie Ranoa și mama ei, Janis Ranoa, au fost diagnosticate în același timp cu cancer la sân.

Mai multe amanunte AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE