Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tudorel Toader se gandeste pana diseara daca demisioneaza sau nu: E o varianta mai sigura

Postat la: 18.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tudorel Toader a declarat joi, dupa discutia avuta la Palatul Victoria, ca premierul Viorica Dancila i-a sugerat sa ia totusi in calcul varianta demisiei.

Varianta demisiei, sprune inca ministrul Toader este una "mai sigura" in ceea ce priveste instalarea unui nou ministru al Justitiei. Oficialul va reflecta pana diseara si va da un raspuns.

Tudorel Toader s-a prezentat, joi dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila dupa ce ieri conducerea PSD a votat aproape in unanimitate pentru revocarea lui din functie si inlocuirea cu deputatul Eugen Nicolicea. Viorica Dancila a facut anuntul public si a subliniat ca PSD a votat demiterea lui Tudorel Toader, dar i-a transmis acestuia ca ar fi bine ca decizia sa fie urmata si de o "demisie".

Social-democratii stiu ca presedintele Iohannis are parghiile legale pentru a amana sau chiar bloca instalarea lui Eugen Nicolicea la sefia Ministerului Justitiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE