Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tucker Carlson, dezvăluire șoc: "Am fost prieten cu Hunter Biden!"

Postat la: 20.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În cartea biografică „Tucker", în curs de apariție, ziaristul vorbește despre relația sa cu familia Biden: Joe, Jill, Hunter și prima nevastă a acestuia.

Potrivit Daily Mail, care publică fragmente din carte, Tucker Carlson i-a mărturisit biografului său, Chadwick Moore, că Hunter și fosta sa soție veneau deseori să stea acasă la familia sa, în Maine.

„Soțiile noastre erau foarte apropiate. Erau partenere de jogging", spune Tucker.

Asta nu l-a împiedicat pe ziarist să fie foarte dur la scandalurile în care Hunter și restul familiei Biden au fost implicați.

„Indiferent ce părere ai avea despre el sau familia lui, ca figuri publice, tipul și-a rănit grav fetele și pe minunata lui soție, i-a distrus total viața, l-a umilit pe tatăl său, pe care îl iubește cu adevărat."

Și Carlson a întărit că între Hunter și Joe Biden este o relație puternică:

„E adevărat. Iar tatăl lui îl iubește și el cu adevărat. I-a rănit pe toți acești oameni, și-a făcut rău lui însuși, s-a degradat."

Ziaristul nu a pierdut vremea să își măsoare cuvintele când a venit vorba despre Prima Doamnă, Jill Biden, mama vitregă a lui Hunter: „afurisită", „îngustă la minte", „proastă"...

Carlson nu l-a menajat nici pe președintele SUA, Joe Biden:

„Era faimos pentru stupiditatea sa. Dintotdeauna, toată lumea spunea despre el că e stupid și că vorbește numai prostii. Era superficial, fals și ușuratic, cu transplant de păr, lifting facial... tipul care te bate tot timpul pe spate. Dar întotdeauna a fost foarte prietenos."

Tucker a avut în schimb numai cuvinte de laudă despre prima soție a lui Hunter Biden, Kathleen Buhler, despre care spune că era „impresionantă".

„Kathleen și-a lăsat întotdeauna deoparte interesele și treburile personale pentru a fi nora ascultătoare. Dacă dr. Jill nu voia să meargă în călătoriile în străinătate, Kathleen mergea, doar pentru a fi o noră bună."

Și a adăugat:

„Familia (Biden) era unită ca un clan, lucru pe care îl admiram la ei. Îmi plac familiile unite. Gândeau ca un grup."

Vorbind despre convingerile politice ale familiei Biden, Carlson a făcut o dezvăluire uimitoare: „nu erau liberali".

„Hunter Biden nu era liberal de nici un fel. (Joe) Biden a devenit între timp un activist trans și tot tacâmul, dar membrii familiei lui erau catolici convinși."

Mai mult:

„Nu erau câtuși de puțin împotriva armelor. Hunter și Kathleen nu erau deloc pro-avort. Erau genul de membri vechi ai Partidului Democrat, tipul din clasa muncitoare albă, care azi nu mai există. Biden a fost cam ultima relicvă."

În carte, Tucker vorbește și despre propria sa luptă cu alcoolul. El dezvăluie că, la un moment dat, ajunsese să bea patru vodci la micul dejun.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE