ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Tucker Carlson aruncă bomba: "S-ar putea să mă mut în România!" VIDEO

Postat la: 08.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul realizator Tucker Carlson, într-o discuție cu o cetățeană americană, a afirmat că ar prefera să se mute în România, decât să mai trăiască în SUA, asta în cazul în care lucrurile nu se îndreaptă spre bine după alegeri.

"Noi, poporul, am îndurat destul. Ar fi bine să aibă grijă pentru că ne-a ajuns până peste cap. Oamenii sunt gata să se ridice, la fel ca în 1776. Nu mai putem în ritmul ăsta. Oamenii nu mai pot supraviețui. Adică, mâncarea noastră este "otrăvită", apa ne este "otrăvită" de medicamente și am ajuns într-un punct în care ne gândim serios să părăsim țara. Luăm în calcul să ne mutăm în Europa de Est", a afirmat interlocutoarea lui Tucker Carlson.

"Eu personal cred că Europa de Est este unul dintre locurile luminate din lume, este frumoasă și cred că oamenii sunt grozavi. Eu aș aștepta până după alegeri, în caz că se mai îndreaptă lucrurile(...) nu e plăcut să-ți părăsești țara unde te-ai născut, unde sunt înmormântați bunicii tăi, e prea mult... Dar dacă ar fi să plec și să mă mult în alt loc, aș prefera să trăiesc în România decât în Baltimore. Nici măcar nu mai poți trăi în țara asta dacă nu faci o grămadă de bani...dacă ai copii mici și nu faci măcar 300.000$ pe an, te duci la vale... chiar așa, 300.000 de dolari?", a spus Carlson.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE