Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trupul Luizei, fata ucisa de Gheorghe Dinca, a fost aruncat in Dunare! Ar fi fost violata zilnic timp de trei luni

Postat la: 29.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Apar informatii terifiante, pe surse, din ancheta de la Caracal. Conform unor informatii obtinute de Romania TV, Luiza Melencu, fata care a disparut in luna aprilie, ar fi fost tinuta in viata vreme de trei luni de zile, timp in care Gheorghe Dinca ar fi violat-o zilnic.

Ulterior, fata a fost ucisa si inlocuita cu o noua victima, Alexandra Macesanu, care probabil ar fi avut aceeasi soarta daca nu ar fi fost prinsa sunand la 112 si ucisa la o zi de la rapire. Criminalul, Gheorghe Dinca le-ar fi declarat procurorilor duminica seara, in timpul audierilor de la DIICOT Craiova, ca ar fi aruncat trupul Luizei in Dunare. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca pe ultima fata, Alexandra, ar fi aruncat-o in Raul Olt dupa ce a ucis-o. Acesta si-a schimbat de mai multe ori declaratiile. Spunea ca toate bijuteriile, hainele apartineau familiei lui si ca nu aveau legatura cu victimele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE