Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trump a râs de contracandidatul său Joe Biden pentru că a purtat mască de protecţie

Postat la: 27.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

​Preşedintele Trump a redistribut pe Twitter o postare în care candidatul democraţilor Joe Biden era luat în derâdere pentru că purta mască de protecţie în public la o ceremonie de depunere de flori de Ziua Eroilor.

Postarea iniţială, redistribuită apoi de Trump, aparţine analistului poliltic Brit Hume şi nota: "Asta ar putea explica de ce lui Trump nu-i place să poarte masca în public. Biden, azi..." urmată de o fotografie lui Joe Biden alături de soţia lui, amândoi purtând măşti de protecţie. Postarea ar sugera aspectul caraghios al candidatului democrat, cu masca pe faţă.

Trump a fost criticat în mai multe rânduri pentru faptul că refuză să poarte mască de protecţie în public sau la întâlnirile oficiale. Mai mult, platforma Twitter a adăugat marţi menţiunea "verificaţi faptele" la două mesaje ale preşedintelui american Donald Trump care susţinea că votul prin corespondenţă este substanţial "fraudulos", o premieră în contextul în care reţele sociale sunt frecvent acuzate de laxism în ce priveşte răspunsul lor la afirmaţii ale liderilor politici.

"Aceste mesaje conţin informaţii care pot induce în eroare cu privire la procesul de vot şi au fost semnalate pentru a oferi un context suplimentar despre votul prin corespondenţă. Decizia a fost luată în acord cu abordarea pe care am prezentat-o mai devreme în cursul lunii", a motivat un purtător de cuvânt al platformei sociale.

În replică, Donald Trump a acuzat reţeaua socială Twitter că "se amestecă" în alegerile prezidenţiale din Statele Unite. "Twitter se amestecă în alegerile prezidenţiale din 2020", a scris liderul de la Casa Albă pe reţeaua sa socială favorită.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE