Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tricouri polo pentru bărbați - uni sau cu model?

Postat la: 28.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

 

Tricoul polo a devenit o piesă vestimentară de bază în garderoba bărbaților, iar de-a lungul timpului, grație versatilității sale, și-a dobândit binemeritatul loc de clasic al modei. Tricourile polo sunt piese confortabile și creează un look inteligent. Indiferent că alegi un tricou simplu sau cu model, această adevărată icoană de stil, poate fi aliatul tău de bază în o infinitate de ținute vestimentare.

Îți dorești un stil elegant minimalist? Alege tricouri polo uni

Tricourile polo completează orice garderobă smart-casual, chiar elegantă. Croiala minimalistă, dar ușor luxoasă, în nuanțe uni, se potrivește perfect cu alte piese vestimentare din garderoba unui bărbat.

Nuanțe uni, precum bleumarin, bej, ecru, chihlimbar, verde, îți vor oferi o claritate ținutelor, stabilitate și un aspect relaxat. Prin croială, tricourile polo simple evocă o senzație relaxată, însă culoarea este cea care îl transformă într-o piesă vestimentară șic, potrivită cu absolut orice piesă din garderoba ta.

Culorile calde și strălucitoare debordează o energie calmantă, care te va însoți întreaga zi. Deși sunt alegeri vestimentare simple, tricourile polo au un impact major asupra ținutelor. Interpretarea lor se traduce printr-un stil minimalist elegant, trecând fără efort de la eleganță la casual.

Un tricou polo bărbați alb sau negru, se va potrivi bine cu alte articole de orice altă culoare. Nuanțele mai vibrante, precum albastru, roșu sau galben, vor adăuga note de culoare garderobei tale. Alege diferite modele și culori de tricouri polo bărbați puse la dispoziție de site-uri de specialitate, precum MODIVO, și creează un stil personal, cu accente unice, care să te diferențieze de cei din jur. 

Tricouri polo cu model - pentru stiluri îndrăznețe

Tricourile polo cu modele trebui purtate ca atare. Diversele modele de tricouri polo bărbați cu logo-uri îndrăznețe, pot fi combinate atât cu un set de trening, pentru un aspect sportiv, cât și alături de un costum sau pantaloni și mocasini, pentru a răsturna eleganța clasică.

Tricourile polo cu imprimeuri texturate sau dungi, vor ridica ținuta, creând o declarație de stil uluitoare. De la terenul de golf până la o cină în oraș, tricourile polo cu model sunt o alegere sportivă și elegantă.

Tricourile polo cu model sunt perfecte pentru zilele de weekend, în timp ce modelele de culoare uni, te pot însoți în ținutele din timpul săptămânii.

Ce materiale se mulează cel mai bine pe corp?

Tricourile polo se potrivesc oricăror siluete corporale. Atunci când alegi un nou model, pe lângă mărimi și culoare, este bine să ții cont de țesăturile din care este confecționat.

Tricourile polo confecționate din bumbac Pique, un material rezistent, subtil și cu o textură plăcută, sunt potrivite pentru o siluetă mai corpolentă. Țesătura se mulează pe corp, fără să accentueze zonele abdomenului sau ale pieptului.

În schimb, cele confecționate din bumbac organic sau amestecuri de bumbac, sunt alegerea perfectă pentru o siluetă armonioasă. Sunt mai confortabile decât cele din bumbac Pique și te vor ajuta să obții un aspect elegant și modern.

Ca și regulă generală, atunci când nu știi cu exactitate ce modele să îți alegi, mergi pe varianta tricourilor polo uni. Nuanțe precum alb, gri, negreu sau bleumarin, îți oferă versatilitate și funcționează cu majoritatea pieselor vestimentare. Descoperă articole de bază pentru ținute la modă pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte și lărgește-ți orizonturile outfit-urilor. 

Când îți dorești să experimentezi ținute îndrăznețe, verifică gama de tricouri polo cu modele imprimate. Indiferent că vei alege tricouri în dungi, broderie sau supratipar, optează totuși pentru cele care îți avantajează nuanța pielii. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE