Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tribunalul din Florența: "Vaccinurile COVID sunt experimentale și modifică ADN-ul!"

Postat la: 14.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sentință șoc a instanței din Florența împotriva vaccinurilor Covid: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul". În plus, judecătorul definește obligația de vaccinare ca fiind „discriminatorie".

Tribunalul din Florența a emis o sentință care contrazice total versiunea oficială despre vaccinuri. Judecătorului Susanna Zanda de la secția civilă a Tribunalului Ordinar din Florența a suspendat prevederea Ordinului Psihologilor din Toscana care interzicea unui medic să își exercite profesia de psiholog pentru că nu era vaccinată. „Suspendarea exercitării profesiei riscă să compromită bunurile primare ale persoanei precum dreptul la întreținere și dreptul la muncă în temeiul art. 4 înțeles ca o expresie a libertății și demnității persoanei, garantată tocmai de libertatea de nevoi", este scris printre premise.

În contestarea obligaţiei de vaccinare , dispoziţia menţionează art. 32 alin.2 din Constituție: „După experiența nazi-fascismului, nu permite ca individul să fie sacrificat pentru un interes colectiv adevărat sau presupus și nici nu permite să fie supus unor teste medicale invazive asupra persoanei, fără consimțământul său liber și informat ". Dar acest lucru nu este de imaginat pentru judecător „ când componentele serurilor și mecanismul de funcționare a acestora este, ca și în speță, acoperite nu numai de secret comercial, ci și, de neînțeles, de „secret militar"" .

Textul prevederii contestă și faptul că până în prezent „componentele serurilor și efectele pe termen mediu și lung nu sunt cunoscute, așa cum au scris chiar producătorii, în timp ce se știe că pe termen scurt au provocat deja mii de decese și evenimente adverse grave ". Judecătorul se adresează, de asemenea , autorităților sanitare din Regiunea Toscana și Consiliului Ordinului Psihologilor din Toscana , deoarece „ nu pot ignora răspândirea infecțiilor, deși 80/90% din populație este vaccinată ".

Mai mult, ei sunt conștienți sau ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de „ răspândirea contagiunii între vaccinați cu trei doze, a evenimentelor adverse, inclusiv grave și fatale, la subiecții vaccinați ". În acest sens, sunt citate „ datele publicate chiar de Ministerul Sănătății ". Și mai relevant este pasajul în care vaccinurile sunt denumite „tratamente experimentale de injecție atât de invazive încât să se insinueze în ADN-ul lui, modificându-l într-un mod care ar putea fi ireversibil, cu efecte momentan imprevizibile pentru viața și sănătatea lui ".

Din toate aceste motive se consideră că obligația de vaccinare la muncă "este complet discriminatorie și încalcă regulamentul european nr. 953/2021 autoexecutoriu care interzice discriminarea cetățenilor europeni pe baza statutului de vaccinare ", suspendă prevederea care interzice psihologului să lucreze pentru că nu este vaccinat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE