Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tribunalul Bucureşti a decis: Dr. Mircea Beuran va fi judecat în arest la domiciliu pentru luare de mită

Postat la: 14.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Beuran va fi judecat în arest la domiciliu, după ce un judecător de drepturi şi libertăţi a decis să respingă propunerea de arestare preventivă formulată de procurori. Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Secţia de combatere a corupţiei au dispus ieri punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a medicului Mircea Beuran, după ce, încă de ieri dimineaţă, procurorii au făcut percheziţii la Spitalul Floreasca şi mai apoi la domiciliul medicului.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 13 februarie 2020, a inculpatului: Beuran Mircea, care la data faptei îndeplinea funcţiile de preşedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, şef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de Doctorat şi profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie «Carol Davila" Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită", a anunţat joi seară DNA, după cemedicul Beuran a fost audiat timp de mai multe ore şi după ce la domiciliul său şi la biroul său de la Spitalul Floreasca au avut loc percheziţii.

Întrebat de jurnalişti dacă a luat mită, Beuran a negat categoric. Conform DNA, în data de 18 decembrie 2018, Beuran, în calităţile menţionate mai sus, a acceptat şi primit de la o persoană, medic într-o unitate spitalicească din Bucureşti (martor în cauză), suma de 10.000 euro, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE