ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Trei inele negre de fum plutesc deasupra capitalei Germaniei. Fenomene similare au fost observate în întreaga lume

Postat la: 07.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O filmare bizară cu trei inele negre ciudate de fum plutind deasupra capitalei germane miercuri a devenit virală pe rețelele de socializare, provocând o serie de întrebări și posibile răspunsuri pe X/ Twitter, informează Newsweek.

Un cont Instagram de știri din Berlin @dasistberlinbitch a postat joi filmarea cu mai multe clipuri ale inelelor care a fost vizualizată până acum de peste 600 000 de ori. Acesta arată inelele negre groase deasupra părții de nord a orașului din mai multe unghiuri.

Contul a subtitrat videoclipul: "Deci fie extratereștrii vor acum să meargă la Berghain [un club de noapte faimos], fie Dumnezeu fumează shisha".

Tabloidul german B.Z. Berlin a postat pe X : "Ce a fost asta miercuri seara în nordul Berlinului? Mai multe inele negre erau vizibile pe cer."

Speculațiile în rândul utilizatorilor de social media au variat de la stoluri circulare de păsări, la un truc guvernamental, la extratereștri, unii sugerând chiar că a fost un semn salut de la Bob Marley.

Cu toate acestea, un utilizator @030josef a avut cea mai rațională soluție, sugerând că a fost rezultatul pirotehniei. "Cauzat de procese industriale sau explozii care eliberează funingine și gaze de eșapament în aer", a spus el. "Focurile de artificii și spectacolele pirotehnice produc adesea astfel de efecte"

El a sugerat că inelul ar fi putut fi cauzat la o repetiție a trupei rock Rammstein, care este renumită pentru pirotehnicile sale.

Această teorie a fost coroborată pe X de utilizatorul @Joachim36911, care a postat o fotografie cu o minge de foc între case, provocând creșterea inelului de fum negru. "Nu este clar dacă locul de origine este sediul unui tehnician de evenimente", a spus el.

În 2023, un inel similar deasupra Moscovei a fost văzut plutind înainte de a se ridica pentru scurt timp mai sus pe cer. În 2014, potrivit unui raport BBC, un inel de fum a fost observat în apropierea castelului Warwick din Anglia. Acesta a plutit pe cer timp de aproximativ trei minute și a fost surprins de o fată în vârstă de 16 ani pe smartphone-ul său. Ulterior s-a dovedit a fi rezultatul unor teste cu artificii.

Un incident similar în Pakistan a provocat, de asemenea, agitație în 2020, potrivit rapoartelor. Un inel negru subțire a fost văzut pe cerul din Lahore, Pakistan, provocând îngrijorare online, potrivit The Sun.

În ciuda îngrijorărilor, raportul a subliniat multe dintre explicațiile plauzibile. O defecțiune industrială la sol, cum ar fi explozia unui transformator electric, ar putea crea acest efect. Raportul menționează, de asemenea, că inelul negru ar putea fi cauzat și de utilizarea artificiilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE