Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Transul lui Joe Biden de la Casa Albă ne zice că ar trebui să spunem "producătoare de ouă" în loc de "mamă"

Postat la: 18.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rachel Levine, secretarul adjunct pentru sănătate din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al lui Biden, a lăudat o clinică de gen din Alaska pentru că a eliminat cuvântul "mamă" din orele de științe.

Potrivit lui Levine, ar trebui să folosim în schimb termenul "producătoare de ovule" sau "purtătoare". Levine a vizitat clinica Identity Alaska pe 6 august și a declarat: "Acești oameni inspirați lucrează neobosit pentru a crea un viitor mai echitabil, în care toți cei care locuiesc în SUA să aibă acces egal la asistență medicală salvatoare de vieți".

Identity Alaska promovează în mod activ ideile radicale despre sexul biologic în secțiunea de resurse numită "biologie care include genul". Curriculum-ul de biologie gender-inclusive - destinat profesorilor de științe - recomandă "definiții adaptate copiilor" ale termenilor legați de gen și sexualitate.

Fox News: Acesta spunea că copiii încă de la grădiniță ar trebui să învețe despre modul în care medicii "atribuie" sexul bebelușilor făcând o "presupunere" și includea, de asemenea, îndrumări despre cum să vorbească cu această grupă de vârstă despre atracția sexuală.

Acesta a recomandat profesorilor să-i informeze pe elevi despre "utilizarea unui limbaj corect pentru părțile și funcțiile corpului fără a presupune că există doar două sexe și că toți cei care aparțin unui anumit sex sunt la fel. Este important să putem comunica despre corpurile noastre în mod corect".

Ghidurile lecțiilor îndeamnă la eliminarea cuvântului "mamă" din discuțiile despre reproducere, referindu-se la ele ca la un "părinte gestațional", "părinte biologic", "producător de ovule" sau "purtător".

În loc să se spună "când mama naște", termenii ar trebui să fie "când copilul iese din uter".

În mod similar, unui copil nu ar trebui să i se spună că are gene de la mama și de la tatăl său. În schimb, ar trebui să fie formulat astfel: "Ai primit un amestec de gene de la spermatozoizi și ovule".

Curriculumul care include egalitatea de gen merge atât de departe încât recomandă evitarea termenilor de sex biologic - masculin și feminin, inclusiv atunci când se referă la hormonii produși. Terminologia corectă pentru bărbați și femei este, de asemenea, "cei cu ovare" și "cei cu testicule".

Limbajul de genul "Bărbații ar trebui să își verifice testiculele în mod regulat pentru noduli" ar trebui eliminat și înlocuit cu "Cei care au testicule ar trebui să le verifice în mod regulat pentru noduli".

HHS și clinica de gen nu au răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE