Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Transul de la Casa Albă le cere părinților să le dea copiilor blocante hormonale pentru a opri "pubertatea greșită"

Postat la: 21.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul adjunct pentru sănătate al lui Joe Biden, Richard "Rachel" Levine, a declarat că copiilor mici trebuie să li se administreze blocante hormonale pentru a-i împiedica să treacă prin "pubertatea greșită".

"Rachel" Levine, un fost bărbat căsătorit și tată, care acum pretinde că este femeie, a aprobat utilizarea blocantelor de pubertate la copii, despre care se știe că pot provoca umflarea creierului și pierderea vederii, pe lângă probleme psihologice grave. Aprobarea din partea secretarului adjunct pentru sănătate al lui Joe Biden, care, ca urmare a acestei poziții, poartă rangul de amiral al Marinei și îmbracă o uniformă militară feminină cu fustă, deși nu a servit niciodată în armată, a venit în timpul unui interviu pentru Nightline.

 

 

Secretarul adjunct pentru sănătate, amiralul Levine - care a trecut la tranziție *ca adult* - respinge întrebarea de ce copiii nu pot aștepta până la 18 ani pentru a face operații de schimbare de sex: "Adolescența este grea și pubertatea este grea. Ce se întâmplă dacă treci prin pubertatea greșită?". Când a fost întrebat de ce copiii care sunt considerați "transsexuali" nu pot aștepta până la împlinirea vârstei de 18 ani pentru a începe procesul de tranziție de gen, Levine a susținut că unii copii "trec printr-o pubertate greșită" și trebuie să li se administreze blocante hormonale pentru a o opri.

"Adolescența este grea și pubertatea este grea. Ce se întâmplă dacă treci prin pubertatea greșită? Ce se întâmplă dacă în interior simți că ești femeie, dar acum treci printr-o pubertate masculină?". Comentariile lui Levine sunt cu atât mai alarmante dacă luăm în considerare un raport recent care expune industria medicală demonică ce se învârte în jurul transsexualismului și prescrierea de blocante ale pubertății la copii din ce în ce mai mici.

Într-o pereche de videoclipuri citate în acel raport, Dr. Blair Peters, un "chirurg homosexual" care folosește pronumele "el/ei", s-a lăudat că a efectuat operații de castrare a transsexualilor pe băieți cărora li s-au prescris blocante hormonale pentru a-i împiedica să treacă la pubertate.

 

 

Peters a descris cum, deoarece organele lor genitale nu au fost lăsate în mod deliberat să se dezvolte pe deplin, există mai puțin țesut cu care să lucreze la crearea unui vagin fals, așa că le smulge mucoasa stomacului pentru a o folosi la crearea unui canal vaginal fals. În videoclip, Peters a descris, de asemenea, cum mutilarea copiilor mici este "destul de uimitoare" și îl face să se simtă mai "împlinit" decât orice altceva în viața sa. Blair Peters spune că "nu și-ar putea imagina să se simtă mai împlinit" decât se simte după ce taie sânii unei fete "adolescente" sau după ce castrează un băiețel - folosindu-i mucoasa stomacului pentru a crea un vagin fals.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE