Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragedie pe A1. O mamă a murit, copiii și soțul, în stare gravă la spital

Postat la: 10.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tragedie pe autostrada A1, la kilometrul 373, între Deva și Ilia! O femeie și-a pierdut viața, iar soțul acesteia și copiii lor au ajuns în stare gravă la spital.

Totul s-a întâmplat după ce mașina în care se afla întreaga familie a intrat într-un tractor cu remorcă. Impactul a fost violent, în urma lui femeia decedând, iar ceilalți ocupanți ai microbuzului fiind grav răniți. Accidentul a avut loc în jurul orei 05:00, între Deva li Ilia.

Pompierii specializați în descarcerare și prim ajutor din cadrul detașamentului Deva cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială mixtă, o ambulanță de transport victime multiple, precum și trei ambulanțe din cadrul SMURD și SAJ au acționat imediat la locul accidentului.

În urma coliziunii dintre un microbuz și un tractor cu remorcă, o femeie a decedat pe loc iar sotul și cei trei copii, unul de șase ani și doi gemeni de patru ani au fost transportați la UPU Deva, conștienți și cu diferite traumatisme.

Traficul pe A1 în zona accidentului a fost blocat pe un sens de mers timp de două ore.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE