Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trăistariu e scandalizat ca România nu mai e pe listă la Eurovision 2024: "Și uite când am găsit și eu piesa!"

Postat la: 11.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Uniunea Europeană de Radio-Televiziune a anunțat lista completă a statelor care participă la concursul de anul viitor, iar ţara noastră nu se numără printre reprezentanți.

Şi asta pentru că România nu a plătit taxa de participare, care anul acesta taxa a fost 180.000 de euro. Oficialii au anunţat, însă, că încă se poartă negocieri. „Aşa cum am comunicat, referitor la participarea României la Eurovision Song Contest (ESC) 2024, SRTv nu a luat o decizie finală. În acest moment, suntem în legătură cu organizatorii (European Broadcasting Union - EBU) şi toate opţiunile rămân deschise. EBU a acordat Televiziunii Române o amânare pentru a-şi exprima opţiunea după adoptarea bugetului de stat pe 2024", se arată în răspunsul oferit oficial de TVR. Anul acesta, România, prin Theodor Andrei, nu s-a calificat în finala concursului de la Liverpool.

Situația creată îl întristează pe Mihai Trăistariu, fost concurent la Eurovision. „Sunt extrem de supărat! Eu, din luna septembrie, am primit o melodie din Finlanda de la niște producători, care mi s-a părut genială și am zis: gata, am găsit piesa, după ani de zile de căutări! Și uite când am găsit și eu piesa, aflu că e posibil să nu mai participăm la Eurovision! Mă așteptam cumva! Nu știu de ce nu sunt ei în stare să gestioneze un eșec. Am înțeles că a luat 0 puncte băiatul ăsta, dar asta ce înseamnă, adică, dacă la fotbal România nu se califică la Mondiale, nu mai mergem niciodată? Nu se poate, o dată e bine, altă dată e rău. Cu mine și cu Luminița a fost bine, am avut rezultate de top, deci se poate! Dar, dacă trimitem prichindei din ăștia, normal că o să luăm numai 0 puncte! Eu am tot țipat și am strigat: nu mai trimiteți copii nepregătiți, necopți!", a spus Mihai Trăistariu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE