ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Tot mai multe rusoaice frumoase sunt dornice să se mărite cu bărbați din China. Se plâng că rușii sunt beți și leneși

Postat la: 14.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rusoaice frumoase cu nume precum Natașa și Sofia își exprimă online admirația față de China și dorința de a se căsători cu bărbați chinezi și se plâng că rușii sunt niște bețivi leneși.

În primele faze ale istoriei Chinei ca stat comunist, Uniunea Sovietică era poreclită „Sulian dage" - fratele mai mare sovietic. China depindea de armele, banii și sprijinul politic al sovieticilor. Din multe privințe, rolurile au fost acum inversate. Președintele rus, Vladimir Putin, se va întâlni cel mai probabil cu omologul său din China, Xi Jinping, la Beijing luna aceasta.

China a fost acuzată că a susținut mașinăria de război a lui Putin, dar naționaliștii chinezi sunt mulțumiți de noua dinamică a puterii. În ultimele luni, mai multe filmări scurte au apărut în mediul online care speculează sentimentele de superioritate ale naționaliștilor chinezi și continuă tradiția de a folosi străini pentru a ridica în slăvi China. Videoclipurile cu Olga Loiek au atras sute de mii de vizualizări.

În aceste videoclipuri, rusoaice tinere și frumoase își exprimă admirația față de China și dorința lor de a se căsători cu bărbați chinezi. Femeile vorbesc mandarina fluent. Ele se plâng că bărbații ruși sunt beți și leneși, în timp ce laudă societatea și tehnologia chineză. Pentru un soț din China, frumoasele domnișoare (majoritatea blonde) spun că ar fi încântate să gătească, să spele haine și să facă copii. Pentru bărbații chinezi, totul pare parcă puțin prea frumos ca să fie adevărat - și chiar așa și este.

Videoclipurile apărute pe internetul chinezesc folosesc tehnologia „deepfake" și sunt produse cu ajutorul instrumentelor tot mai ieftine de inteligență artificială. Clipurile false sunt destul de ușor de făcut și utilizează înregistrări reale scurte care sunt apoi modificate. Cu ajutorul programelor de dublaj audio și editare video, producătorii pot transforma orice femeie într-o soție de vis pentru chinezii burlaci. Olga Loiek, o femeie ucraineană care studiază în America, a rămas șocată să își vadă imaginea în timp ce vorbea mandarina având Kremlinul pe fundal. Ea a găsit zeci de conturi care se foloseau de imaginea ei.

„Am fost dezgustată și am simțit că mi-a fost încălcată autonomia personală", a spus Loiek. În filmările trucate de propaganda rusă, femeile spun că ar fi încântate să gătească, să spele haine și să facă copii cu bărbații din China. Captură foto: Xiaohongshu Videoclipurile postate pe rețelele sociale au atras sute de mii de vizualizări. Unele sunt folosite pentru a promova și vinde produse sau pentru a ridica în slăvi China.

În ultimul timp, au intrat în vizorul autorităților din China, care au anunțat legi noi ce necesită etichetarea clară a videoclipurilor trucate cu tehnologia AI. Cu toate că acest gen de videoclipuri a devenit mai greu de găsit în ultimele săptămâni, naționaliștii chinezi sunt foarte mândri de noul statut al Chinei de frate mai mare al Rusiei. Rusoaicele false le-au atras atenția și nu ar fi de mirare dacă ele se vor întoarce la un moment dat să îi farmece din nou pe bărbații din China.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE