Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Topul celor mai bune licee din tara dupa repartizarea computerizata

Postat la: 10.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti conduce topul celor mai bune 50 de clase si specializari, in functie de media de intrare, dupa repartizarea computerizata. La Matematica-Informatica, profilul real, bilingv, ultima medie de intrare la liceul "Sfantul Sava" a fost 9.98.

Tot la Colegiul Sfantul Sava, la specializarea Stiintele Naturii, ultima media a fost 9.84 si la Filologie ultima medie a fost 9.67.

Urmatorul in clasamentul celor mai bune licee s-a situat Colegiul National Gheorghe Lazar, unde ultima medie a fost 9,90, dar unde sunt 3 clase de matematica-informatica a cate 28 de elevi, la Stiinte Sociale ultima medie fiind 9,73.

Pe locul trei se situeaza Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, unde ultima medie de admitere a fost 9.89 la Stiinte ale Naturii si 9.83 la Matematica-Informatica.

Pe locul 4 in topul liceelor se afla Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta, unde ultima medie de admitere a fost 9.87 la Matematica-Informatica.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE