Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Top 5 jocuri de societate pe care trebuie să le ai

Postat la: 29.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fie că vin sărbătorile, că ai de organizat o zi de naștere sau pur și simplu vin niște prieteni în vizită, jocurile de societate te pot scoate din monotonie și pot crea seara perfectă.

Dar pe care să le cumperi? Piața este plină de jocuri și mai vechi, și mai noi, simple, complexe, cu mulți sau puțini jucători. Hai să vedem împreună ce jocuri de societate nu trebuie să ratezi dacă îți place să te joci!

5 jocuri de societate care îți vor stârni creativitatea

 Dixit

Dixit este un joc bazat pe creativitate. Ideea centrală a jocului se bazează pe descrierea unor imagini generale, dar artistice, și ghicirea lor de către ceilalți participanți. Ai nevoie de imaginație, creativitate, dar și de un pic de mister pentru a nu-ți lăsa prietenii să ghicească atât de ușor. Partea bună este că Dixit are foarte multe versiuni de joc, cu ilustrații superbe, așa că te poți bucura mereu de ceva nou chiar dacă ai mai jucat înainte.

 Alias - Femei contra bărbați

Dacă aveți multe cupluri în grupul vostru de prieteni, Alias - Femei contra Bărbați este mereu o idee bună. Femeile și bărbații formează echipe diferite, iar fiecare trebuie să încerce să ghicească noțiuni de pe cărțile de joc special adresate fiecărui grup. Ca de obicei, cine ajunge primul la finish (și nu divorțează) câștigă!

 Activity - Club Edition

Activity este unul din jocurile care au căpătat foarte multa popularitate, însă ai jucat și Club Edition? Această ediție se adresează adulților și poate să facă atmosfera să devina... incendiară! Trebuie să mimezi, vorbești sau desenezi concepte adresate numai adulților, atât sexuale, cât și referitoare la limbaj interzis copiilor. 

 Exploding Kittens

Chiar dacă titlul sună puțin ciudat, te asigurăm că este unul dintre cele mai populare jocuri de societate de pe Altex.ro, de exemplu. Trebuie să tragi cărți și să te ferești de cărțile-bombă care explodează! Poți să sari o tură, să folosești o dezarmorsare și să îi ataci pe ceilalți, dar nu te poți feri la nesfârșit de bombă, așa că ai grijă!

 Carcassonne

Un joc puțin mai profund și care te provoacă să gândești puțin este Carcassonne. Aici, scopul este să iți extinzi din ce în ce mai mult influența asupra teritoriilor folosindu-te de cavaleri, călugări, tâlhari sau țărani. Dacă ești bun la tactică, vei putea să acumulezi și mulți supuși care te vor ajuta în lupta ta pentru putere. Nu uita să dai competitivitatea mai jos puțin când joci acest joc, asta dacă vrei să mai ai prieteni după!

Așadar, dacă tu și prietenii tăi sunteți fani ai jocurilor de societate pentru adulți, ține minte lista de mai sus. Chiar dacă ai mai jucat unele sau toate dintre aceste jocuri în trecut, este o experiență diferită atunci când joci într-un grup nou sau cu prieteni pe care îi știi de o viață. Bineînțeles, această listă te poate scoate din încurcătură și dacă vine ziua vreunui prieten sau vin sărbătorile, iar tu ai rămas în pană de idei cu cadourile. Spor la jucat și succes!

Sursa foto: Pixabay

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE