Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tonel Pop, in cazul Caracal: Adevarata ancheta se desfasoara la Sectia Speciala

Postat la: 09.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat ca acele oase din padure nu aveau cum sa fie mai vechi de doua saptamani si automat, acestea nu ii puteau apartine Luizei, subliniind ca adevarata ancheta in cazul acestor orori se desfasoara la Sectia Speciala. Acesta a mai subliniat ca inculpatul Gheorghe Dinca nu a spus ca oasele i-ar apartine Luizei, ci a precizat ca este vorba despre fata ucisa in luna mai.

Amintim ca acesta isi recunostea victimele dupa luna anului, si nu dupa nume. „As vrea sa amintesc un anumit aspect. Se pare ca dosarul adevarat si de unde vor iesi ingrengaturile se intampla la Sectia Speciala. In dosarul Luizei intr-o prima faza pe care l-au intocmit DIICOT Craiova, se cunostea ca Dinca este persoana implicata, se stia masina lui, se pare ca s-au cerut ordonante si s-au solicitat mandate pe aceste chestiuni. Respectiv pe masina identificata, a fost identificat si numarul de telefon de pe care Dinca a sunat familia Luizei, ba mai mult, a fost identificata si locatia", a adaugat avocatul.

„Sectia Speciala trebuie sa clarifice ce a facut acel politist si de ce a spus ca Alexandra a descris o masina gri cand nu avea cum sa fie acolo. Alexandra putea sa vada doar o usa cu un geam mare impartit in mai mult geamuri mici. Unul dintre acestea era mai putin acoperit. Prin acest geam se putea uita Alexandra. Prin acel unghi nu se putea vedea nicio poarta rosie. Aceste relatari au fost facute de catre politist. Acesta a sunat-o de pe un numar particular, nu un numar oficial. Cand se vor stabili aceste lucruri, 90% din dosar va fi rezolvat. Cred ca ca dosarul cu adevarat, cu tainele lui se afla la Sectia Speciala, iar cred ca acolo se desfasoara adevarata ancheta, cel putin din punct de vedere formal", a subliniat Tonel Pop.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE