Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Toată manipularea Covid dezvăluită în 8 minute. Audierea profesorului Christian Perronne în Parlamentul luxemburghez

Postat la: 14.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Onorabilul, venerabilul și curajosul profesor Christian Perronne, născut la 19 martie 1955 la Angers, este un medic francez, profesor universitar și practician spitalicesc.

Este specializat în patologii tropicale și în boli infecțioase emergente. A fost președinte al comisiei specializate "Boli transmisibile" din cadrul Consiliului Superior de Sănătate Publică din Franța, președinte al comitetelor tehnice pentru vaccinări timp de mulți ani, vicepreședinte al Grupului de experți în vaccinuri al OMS pentru întreaga zonă EURO a OMS, inclusiv Europa, Rusia și Asia Centrală.

Acesta a fost invitatul Parlamentului luxemburghez joi, 13 ianuarie 2022. El și-a început audierea cu o scurtă prezentare a carierei sale profesionale în domeniul sănătății, al epidemiilor și al vaccinurilor, apoi a explicat clar, în 8 minute, toate manipulările și înșelătoriile din jurul COVID-19 și al vaccinurilor. Mai bine de atât nu se poate!

"Nu sunt vaccinuri, dovada este că nu funcționează, nu previn contaminările sau formele grave ale bolii. În țările care au vaccinat cel mai mult, peste 90% dintre persoanele aflate la terapie intensivă sunt dublu sau triplu vaccinate."

VIDEO AICI:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE