Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Știi ce este turismul dentar?

Postat la: 28.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

An de an, mii de pacienți renunță la tratarea dinților din cauza prețurilor foarte mari din țara lor. Pentru persoanele de acest fel există, însă, o soluție - turismul dentar. La ce se referă și ce implică, de ce este aceasta o soluție pentru foarte mulți oameni și care sunt avantajele sale vei afla din rândurile de mai jos.

Ce este turismul dentar?

Conceptul de turism dentar, sau călătorie stomatologică, așa cum mai este denumit, prezintă actul de a călători în străinătate în vederea realizării tratamentelor stomatologice. Pacienții optează pentru această formă de turism cu precădere pentru a economisi bani. Există țări din Europa recunoscute pentru prețurile mici practicate pentru intervențiile stomatologice (Ungaria, Spania, Portugalia, România), iar acestea sunt râvnite de cei care doresc o variantă mai ieftină pentru rezolvarea problemelor dentare, dar la o calitate superioară.

Motive identificate de pacienți pentru turismul dentar

Ceea ce îi motivează în primul rând pe pacienți sunt tarifele accesibile și economiile pe care le pot face, dar și timpul de așteptare scurt pe care îl oferă, de regulă, clinicile care oferă astfel de servicii. Mai mult de atât, calitatea serviciilor și a lucrărilor nu are de suferit, ba din contră, ceea ce face ca pacienții să aleagă mai degrabă această variantă pentru a efectua tratamente mai dificile, așa cum este, de exemplu, realizarea unui implant dentar sau realizarea de coroane dentare, punți dentare și altele.

De asemenea, pacienții pot profita de ocazie și se pot bucura de o vacanță pe măsură, îmbinând astfel utilul cu plăcutul. 

Care sunt avantajele turismului dentar?

Se observă o creștere a ofertei de turism dentar, însă de ce se întâmplă acest lucru? Care sunt avantajele în a-ți trata dinții în străinătate? Există mai multe beneficii din acest punct de vedere.

În primul rând, prețurile practicate sunt mult mai avantajoase. Acestea le permit pacienților să facă economii de până la 70% chiar, în funcție de tipul de îngrijire pe care îl doresc. Turismul dentar poate fi, așadar, foarte avantajos din punct de vedere financiar.

În al doilea rând, calitatea îngrijirii este considerată excelentă și cel puțin identică cu cea din propria țară. Stomatologii sunt instruiți în cele mai bune universități europene și clinicile lor dispun de echipamente moderne, astfel că pacienții dispun de cele mai bune servicii.

Timpul de așteptare pentru a fi primit este, de regulă, scurt - în medie de aproximativ 15 zile, iar timpii de procesare sunt optimizați fără a compromite în vreun fel calitatea lucrărilor.

Mai mult decât atât, politicile companiilor aeriene low-cost și prețurile biletelor către destinații de turism dentar din Europa încurajează plecările. Costul unei călătorii ajunge chiar neglijabil în comparație cu economiile realizate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE