Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Thailanda devine prima țară din lume care va declara contractele Pfizer nule și neavenite. Prințesa lor se află în comă de la vaccin de mai bine de 3 săptămâni!

Postat la: 07.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un purtător de cuvânt al guvernului thailandez i-a spus profesorului Sucharit Bhakdi în această săptămână că țara sa ar putea deveni în curând prima din lume care își va anula și anula contractele cu gigantul farmaceutic Pfizer.

Potrivit lui Bhakdi, purtătorul de cuvânt a declarat, referindu-se la "vaccinurile" experimentale cu ser anti-covid ale companiei, că "ne vom asigura că Thailanda este prima țară din lume care declară nul acest contract cu Pfizer".

Ni se spune că familia regală thailandeză a fost direct afectată de injecțiile de la Pfizer, care i-ar fi făcut rău fiicei regelui, prințesa Bajrakitiyabha, care se află in coma de mai bine de 3 saptamani. Din acest motiv, autoritățile thailandeze fac eforturi pentru a pune capăt relației țării cu Pfizer.

Dr. Bhakdi spune că s-a întâlnit cu consilieri guvernamentali la nivel înalt și le-a explicat că întreaga premisă din spatele "vaccinurilor" este o minciună științifică. Frauda Pfizer este singurul lucru care susține vaccinurile, deoarece nu există date de siguranță care să arate că acestea funcționează așa cum se pretinde.

Auzind acest lucru, consilierii guvernului thailandez au fost șocați și l-au asigurat pe dl Bhakdi că se pregătesc să rupă contractele Pfizer cu această țară.

"Thailanda pretinde miliarde de dolari de la Pfizer pentru injecțiile frauduloase COVID. Pe lângă rezilierea contractelor cu Pfizer, guvernul thailandez intenționează să ceară companiei despăgubiri de miliarde de dolari. Acești bani vor fi apoi folosiți pentru a despăgubi toți thailandezii care și-au "pierdut viața" ca urmare a injecțiilor de la Pfizer.

"Discuția pe care a citat-o că a avut-o cu purtătorii de cuvânt ai guvernului thailandez, în colaborare cu consilierii lor din familia regală thailandeză, este semnificativă", scrie Nicholas Creed pentru The Daily Bell. "Monarhia este venerată de thailandezi, până la punctul de a fi sacrosanctă și ireproșabilă; sub rezerva unor legi stricte de lezmajestate care sunt invocate atunci când familia regală este criticată."

Pe scurt, familia regală a Thailandei are o mare influență asupra unor astfel de chestiuni. Poporul thailandez are încredere în deciziile lor și va sprijini cu siguranță această acțiune de eliminare a Pfizer din țara lor. În decembrie s-a raportat că prințesa Bajrakitiyabha s-a prăbușit din cauza unui atac de cord după ce a făcut vaccinul de la Pfizer. Pe această bază, familia regală se pregătește să ceară socoteală Pfizer pentru crimele sale împotriva umanității.

"Dacă ar fi ceva care ar trezi poporul thailandez din somnul lor îndoctrinat, care i-ar trezi furia și indignarea față de amploarea înșelăciunii la care a fost supus, probabil că ar fi acest lucru", spune Creed, observând că, până acum, poporul thailandez a căzut în capcana psihozei în masă și a "adorării uniforme a ideologiei noii normalități".

"Vreau să mă trezesc din acest coșmar". În comentarii, cineva a scris că Pfizer nu numai că a intimidat, dar a și mituit oficiali guvernamentali, adesea prin șantaj, pentru a cumpăra și distribui vaccinurile Pfizer către populația lor. "Frauda viciază totul", a adăugat persoana în cauză, menționând că dreptul contractual, care este o formă de drept, este reglementat de dreptul roman canonic.

"Dreptul comun este superior culorii legii. Magna Carta este superioară dreptului canonic roman. Constituția Statelor Unite ale Americii este supremă în America. Un altul a scris că Pfizer și directorii săi, inclusiv directorul general Albert Bourla, ar trebui să li se confiște toate bunurile, inclusiv cele deținute în bănci din întreaga lume. "Ieșiți și arestați toți directorii Pfizer de pe teritoriul vostru", a adăugat această persoană. "Gândacii ăștia trebuie să se ascundă undeva într-o țară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE