Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teslounge - partenerul care aduce Tesla in Romania

Postat la: 09.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tesla este, fara indoiala, cel mai important producator de autoturisme electrice, fiind cel care impune standardul. Performantele autoturismelor sale sunt inca departe de cele pe care le ofera alti mari giganti auto, iar cu numai patru modele a reusit sa cucereasca toata lumea. Tesla Model 3, Model S, Model S si Model Y sunt optiunile disponibile mai aproape acum de toti romanii prin intermediul Teslounge.

Leasing Tesla

Teslounge simplifica procesul pentru a intra in posesia unui autoturism Tesla si vine cu solutii financiare foarte avantajoase. De la leasingul financiar, pana la leasingul operational, oricine apeleaza la Teslounge are certitudinea ca se bucura de cea mai atractiva varianta. Tehnologia producatorului american poate fi de acum mai aproape de orice roman.

Cele mai mari performante

Tot mai multi producatori auto comercializeaza in 2021 masini electrice, insa performantele lor sunt net inferioare celor Tesla. Astfel, orice sofer se poate bucura un autoturism sportiv, care asigura o autonomie de pana la 837 de kilometri, de viteza maxima de 322 km/h si de sprint pana la 100 km/h in numai 2,1 secunde. Acestea nu sunt singurele atractii ale masinilor Tesla, intrucat sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie si sunt unele dintre cele mai sigure autoturisme de pe sosele pentru ca ofera protectie la impactul frontal si lateral, pe cand riscul de rasturnare este foarte redus.

Siguranta deplina si sisteme avansate

Pe langa toate sistemele de siguranta, putem aminti si de multe altele care fac viata mai placuta pentru soferi, capitol la care putem aminti de pilotul automat, de chemarea automata in locul indicat, parcarea automata, schimbarea automata a benzilor si nu numai. Tesla poate trezi pasiunea pentru condus chiar si pentru soferii care nu au fost niciodata atrasi de asta.

Tehnologie care se dezvolta

Chiar daca Romania nu se ridica la nivelul altor tari la capitolul infrastructura pentru masini electrice, in 2021 este planuita o retea de superchargere care va oferi mai multa libertate pentru toti proprietarii unor asemenea autoturisme. Astfel, drumurile chiar si pe distante lungi intre orase se pot parcurge fara probleme, iar incarcatoarele de mare viteza vor fi disponibile incepand cu Bucuresti, Timisioara, Sibiu, Pitesti si multe altele. Renuntarea la autoturismele cu motoare conventionale este inevitabila si fireasca, iar Teslounge propune cele mai avantajoase conditii pentru toti cei interesati de leasing Tesla.

Colaborarea cu Teslounge poate fi vazuta ca cea mai buna si cea mai sigura modalitate prin care poti ajunge sa conduci masina ta preferata. Daca iti doresti sa ai acces la tehnologiile Tesla care sunt de ultima generatie si fiecare drum parcurs cu masina sa fie o adevarata placere, totul incepe la Teslounge.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE