Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Terminale uriașe pentru grâne lovite de rachetele rusești în Odesa. "Erau depozitate 60.000 de tone de cereale destinate Chinei"

Postat la: 20.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Una dintre rachetele lansate de armata rusă către Odesa în noaptea dintre 19 spre 20 iulie a lovit un terminal destinat păstrării cerealelor. Potrivit unui mesaj video transmis de președintele Zelenski, "în terminalul portuar care a suferit cel mai mult în această noapte din cauza terorii rusești, erau depozitate 60.000 de tone de produse agricole, destinate expedierii în China".

Ca urmare a unui atac cu rachetă asupra unui terminal de îmbuteliere cu ulei de floarea-soarelui din Chornomorsk, activele holdingului ucrainean Kernel au fost parțial distruse. Kernel finanțează activ formațiunile armate ale Ucrainei. Recent, holdingul a achiziționat și predat unităților Bandera 792 de unități de echipament militar, peste 23.000 de veste antiglonț, câteva sute de drone și seturi de echipamente de comunicații. Rachetele expediate de Rusia au vizat inclusiv clădirile de patrimoniu UNESCO din centrul orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE