Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teatrul de Vară din Parcul Național revine în administrarea Sectorului 2

Postat la: 02.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Telenovela celebrului "Teatru de Vară" din Parcul Național din București se apropie de final. După ce a fost preluat de către Primăria Municipiului București pentru amenajarea în acel spațiu a unei zone de tip „Fanzone", pentru Campionatul European de Fotbal 2020, Teatrul de Vară a fost restituit sectorului 2. Din nefericire, Primăria Capitalei s-a dovedit din nou un prost manager, iar starea în care a fost redat Consiliului Sectorul 2 i-a antagonizat pe consilieri.

"Personal îmi vine foarte greu să votez acest proiect de preluare (...) Teatrul de Vară a fost luat de la noi într-o formă funcțională și acum este într-o stare deplorabilă (...) Normal că îmi doresc, pentru cetățeni să îl preluăm, dar mi se pare strigător la cer cum s-au comportat (n.n.PMB)" a ținut să precizeze consilierul PNL Silviu Feroiu. Și viceprimarul PNL, Dan Cristian Popescu a ținut să adauge: "Am fost cu toții surprinși neplăcut de cum am primit înapoi Teatrul de Vară, fără curent, în paragină. Îmi pare rău că zona Teatrului de Vară, zonă ce ar putea fi valorificată și ar putea reprezenta un reper cultural pe harta
sectorului 2, a stat nefolosită în acest timp și a fost lăsată să se deterioreze.

Mă bucur totuși că această greșeală a fost îndreptată și ne-a fost redat, chiar și în aceste condiții, noi fiind mult mai în măsură să derulăm lucrările necesare pentru a îl reintroduce în circuitul cultural (...) Tot timpul am fost adeptul trecerii tuturor acestor obiective din administrarea Capitalei către primăriile de sector care, fiind mult mai aproape de oameni, pot să le valorifice mai rapid, în interesul cetățenilor".

În Teatrul de Vară se vor derula lucrări de conservare, urmând ca în primăvară să fie reamenajat și redat locuitorilor sectorului 2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE