Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Te-ai gândit să încerci o canapea cu 2 locuri?

Postat la: 10.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O canapea este una dintre cele mai importante piese de mobilier pe care le vei achiziționa pentru casa ta. Fiind elementul central al sufrageriei tale, aceasta ar trebui să fie confortabilă, realizată din materiale durabile și, în cele din urmă, să arate frumos și să întrupeze simțul tău al stilului. Este o achiziție care necesită multă gândire și atenție.

Ia în considerare canapelele cu 2 locuri, dacă nu ai făcut-o până acum. Sunt extrem de populare și economisesc spațiu într-o încăpere mică. Sunt alegerea potrivită și dacă nu vrei să te complici cu niște colțare sau cu extensibile fotoliile pentru copii. O canapea cu 2 locuri te scutește de alegeri inutile care ocupă spațiu.

Dar știi ce tip de canapele sunt la modă? Mai jos ai o listă care te va ajuta să te decizi dacă vrei să-ți cumperi o canapea cu 2 locuri sau rămâi la o variantă clasică.

Ce canapele se caută?

Moi cu aspect sculptat

Modelele de canapele fluide, sculpturale, cu linii curbe elegante, sunt în tendință și nu pare că se vor demoda curând. Ajutând la crearea unei atmosfere mai relaxante și mai liniștitoare, aceste piese moi vin în toate formele și dimensiunile, de la cele mari la cele compacte, fiind extrem de plăcute la atingere și confortabile. Formele curbe ale canapelelor pot fi adesea mai confortabile decât modelele unghiulare.

În culori aprinse

O canapea va avea cu adevărat impact cu un design colorat, îndrăzneț și luminos. Adesea, ea este principalul punct focal într-o cameră. Alege o canapea cu o formă inedită, într-o culoare precum fuchsia sau portocaliu într-o cameră în tonuri neutre și vei atrage toți musafirii în acest spațiu vesel.

Cu aspect matlasat

Stabilind un aspect îngrijit, croit, o canapea matlasată oferă, cu siguranță, o senzație clasică, retro. O canapea matlasată poate oferi o senzație de relaxare, fiind spațioasă și contemporană, cu detaliile ei matlasate ce adaugă o notă sofisticată.

Confortabile

Probabil că și pentru tine, un element cheie pe care îl cauți atunci când achiziționezi o canapea nouă este cât de confortabilă este aceasta.

Canapele cu modele mari, supradimensionate, cu perne adânci și plinuțe care vor ocupa centrul atenției, sunt extrem de confortabile. Mai mult, este în tendințe un amestec care îmbină aspectul de canapele și scaune supradimensionate. Au o adâncime suplimentară care te asigură că toată lumea va sta confortabil pe canapea. Mai mult, prezența unor perne mari oferă un plus de relaxare spatelui tău.

În stilul Bouclé

O tendință de durată, nu te poți sătura de folosirea frumosului bouclé în casa ta, în special pentru mobilierul tău moale.

Extinzând tema și importanța confortului, textura tactilă și smocoasă a bouclé-ului îl face un material minunat de reconfortant de folosit pentru tapițeria canapelei.

Experții sunt de părere că stilul bouclé este aici pe termen lung, iar amestecarea acestuia cu lemn natural sau metale acoperite duce materialul în diferite direcții de stil, făcându-l o alegere versatilă, caldă și confortabilă.

Cu mix de materiale

Principalele atracții ale anului sunt canapelele cu  modelele care prezintă un amestec de materiale, culori și modele.

Poți găsi o mulțime de canapele frumoase cu rame expuse, de la lemn în nuanțe calde, la metal elegant. Această utilizare a materialelor nu numai că a creat un contrast izbitor, dar permite o apreciere reală a măiestriei implicate în crearea designului.

În stilul eco sustenabil

În industriile interioare și nu numai, designul eco este în prim-plan, contribuind la stabilirea unei noi ere importante care promovează designul durabil și de durată a produselor.

În calitate de consumator, pui din ce în ce mai multe întrebări despre cum sunt fabricate produsele și dacă sunt ecologice - mai ales când investești în produse noi pentru casă, cum ar fi canapelele.

De la materiale reciclabile și procese de producție ecologice, până la module modulare adaptabile și piese care pot fi ușor fixate și înlocuite, există cu siguranță o cerere ca mărcile să fie mai sincere și mai deschise în ceea ce privește producția lor și să producă modele de durată care să îndeplinească cerințele durabile.

În culori inspirate de natură

Verdele liniștitor, albastrul profund și neutrele calde, toate culori ale naturii, pot ajuta la crearea unei atmosfere mai odihnitoare și mai puternice atunci când sunt utilizate în designul interior.

Dacă nuanțele îndrăznețe nu sunt pe gustul tău, atunci nu-ți face griji. Această tendință de canapea este potrivită dacă preferi un aspect mai neutru, mai subtil.

Canapele care reflectă tonuri naturale, cum ar fi verdele măsliniu sau salvie sunt printre favorite.

Dacă nici acum nu te poți decide dacă vrei o canapea cu 2 locuri sau una clasică, nu este nicio problemă, angajații celui mai apropiat magazin de mobilier te vor convinge care dintre cele două este alegerea perfectă pentru locuința ta. Și nu uita, poți oricând să combini elementele care îți plac într-o canapea realizată la comandă. Nu ai nimic de pierdut!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE