Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tânăr reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce a tâlhărit un cetăţean străin, după ce s-a dat drept poliţist

Postat la: 09.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii din Capitală după ce a tâlhărit un cetăţean străin. Tâlharul l-a urmărit pe cetăţeanul străin după ce a scos bani de la un bancomat, apoi l-a abordat cu pretextul că este poliţist şi face verificări. Ulterior, tânărul l-a agresat pe cetăţeanul străin şi i-a furat aproximativ 5.000 de lei, potrivit Poliţiei Capitalei.

Tâlhăria a avut loc la sfârşitul lunii martie. Acum poliţiştii au reuşit să dea de urma tâlharului, un bărbat în vârstă de 28 de ani. Oameni legii au stabilit că după ce observat că victima a scos bani de la bancomat, tânărul a urmărit-o până în incinta unui centru comercial din sectorul 4, după care a abordat-o, sub pretextul că este poliţist şi doreşte să facă o verificare a paşaportului persoanei vătămate. Ulterior, cetăţeanul străin a fost agresat fizic şi deposedat de aproximativ 5.000 de lei. În urma identificării tâlharului, poliţiştii au mers la domiciliul suspectului, acesta fiind prins, dus la audieri, apoi reţinut pentru tâlhărie calificată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE