Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tânără din Sibiu, acuzată că şi-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuţit, internată la Psihiatrie

Postat la: 15.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean, crima a avut loc în timpul nopţii de vineri spre sâmbăta, în locuinţa din Şura Mare, în care victima locuia cu soţia şi cele trei fiice. Acesta a fost descoperit cu mai multe plăgi tăiate, la nivelul craniului, toracelui şi regiunii cervicale.

„S-a stabilit că inculpata B.E, fiica victimei, în vârstă de 23 de ani, a săvârşit infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, constând în aceea că, în noaptea de 12/13.07.2019, în timp ce se afla în imobilul în care locuia împreună cu părinţii săi şi cu cele două surori mai mici, numita B.E. i-a aplicat tatălui său, B.N., multiple lovituri cu trei cuţite diferite cu care a lovit în mod repetat victima la nivelul capului, sternului, toracelui şi zonei cervicale, cauzându-i victimei leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia. Moartea victimei a fost una violentă", spune Veştemean.

Din cercetări, anchetatorii au stabilit că între cei doi nu au avut loc anterior conflicte. Din actele medicale depuse la dosar reiese că tânăra are probleme de sănătate mintală, fiind diagnosticată cu tulburarea psihotică acută, astfel că medicii au recomandat internarea acesteia la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, existând o îndoială asupra discernământului din momentul comiterii faptei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE