Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tânăr decedat la o zi după ce a ieșit din izolare, după ce se infectase cu virusul SARS-CoV-2

Postat la: 27.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 20 de ani din Dorohoi, județul Botoșani, cunoscut cu afecțiuni cardiace, a murit la o zi după perioada de izolare în care a intrat după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Este vorba despre un elev în clasa a XII-a la Școala Specială Profesională „Ion Pillat" din municipiul Dorohoi, care a revenit la cursuri imediat după perioada de izolare, transmite MonitorulBT.ro. În seara zilei de marți, acesta a leșinat, rămânând inconștient, sub privirile colegilor. Aceștia au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanța Dorohoi.

Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, care au continuat preț de 50 de minute. Ulterior tânărul a fost dus la Centrul de Primiri Urgențe din Dorohoi, unde au fost continuate procedurile. „Din păcate, colegii de la Urgențe au încercat tot posibilul, însă nu au putut reporni cordul tânărului, fiind constatat decesul. Pacientul era cunoscut cu afecțiuni cardiace", a spus medicul primar Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, elevul, care era în clasa a XII-a, este din localitatea Havârna și era cazat la internatul școlii profesionale. Potrivit medicilor de la Dorohoi, tânărul a fost testat Covid în timpul resuscitării, rezultatul fiind pozitiv. Din acest motiv, potrivit protocolului medical, decesul tânărului va fi considerat unul Covid.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE