ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




SUA, îngrijorate de utilizarea de către China a inteligenţei artificiale: Poate permite supravegherea în masă și cenzura, poate răspândi dezinformări

Postat la: 25.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul Statelor Unite este îngrijorat de utilizarea inteligenţei artificiale de către China pentru a reprima populaţia, a răspândi dezinformări şi a submina securitatea Statelor Unite şi a aliaţilor săi, a declarat joi consilierul pentru securitate naţională de la Casa Albă, Jake Sullivan.

Sullivan a spus, în cadrul unui eveniment organizat la Universitatea Naţională de Apărare, că o nouă directivă americană privind AI este menită, parţial, să abordeze aceste preocupări şi să ofere alternative economiilor în curs de dezvoltare şi altor parteneri din întreaga lume.

"Ştim că China îşi construieşte propriul ecosistem tehnologic cu o infrastructură digitală care nu va proteja datele sensibile, care poate permite supravegherea în masă şi cenzura, care poate răspândi dezinformări şi care poate face ţările vulnerabile la coerciune", a declarat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE