Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












STS, despre crima din Caracal: "Apelurile la 112 au fost transferate poliției Slatina indexate ca lipsire de libertate"

Postat la: 27.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mariana Pop, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Telecomunicații Speciale, a afirmat, într-o declarație de presă susținută vineri seara, că Serviciul a respectat toate procedurile în cazul celor trei apeluri primite de la Alexandra Măceșan.

Pop a precizat că apelurile la 112 au fost transferate către Poliția Slatina fiind indexate drept caz de lipsire de libertate.Mariana Pop a precizat că STS a pus deja la dispoziția Parchetului Olt toate documentele solicitate în ancheta privind modul de intervenție a autorităților în cazul fetei de 15 ani răpite și ucise în Caracal.

"STS operează centrele pentru apeluri de urgență 24 de ore din 24. Operatorii transferă apelurile către dispecerii servicilor de intervenție (...) STS nu are atribuții sau responsabilități care să privească realizarea intervenției", a spus Pop. Ea a spus că localizarea apelurilor fetei a fost făcută conform legislației în vigoare "pe cât a fost posibil". "Cele trei apeluri preluate de operatorii 112 au fost transferate dispecerilor de la poliția Slatina (...)

Odată cu transferul la poliția Slatina, cazul a fost indexat drept lipsire de libertate", a precizat Mariana Pop. Ea a reiterat că informațiile privind localizarea primară sunt furnizate de către operatorul de telefonie mobilă, fără o prelucrare suplimentară din partea STS.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE