ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Strategii afirmă fără echivoc: "Netanyahu vrea să declanșeze Al Treilea Război Mondial înainte de alegerile din SUA!"

Postat la: 26.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Profesorul John Mearsheimer, colonelul Douglas Macgregor și alți experți trag un semnal de alarmă cu privire la un scenariu de coșmar în care Israelul împinge lumea spre un Război Mondial care ar putea pune capăt civilizației.

Israelul împinge lumea spre Al Treilea Război Mondial - aceasta este afirmația surprinzătoare făcută de colonelul în retragere Douglas Macgregor și susținută de analiza profesorului John Mearsheimer.

Într-un interviu acordat joi seara judecătorului Andrew Napolitano, Macgregor a explicat cum s-a ajuns la această situație și de ce se întâmplă chiar acum.

Guvernul Statelor Unite, a spus el, a scăpat de sub control și acționează dincolo de lege.

„Trebuie să ne împăcăm cu realitatea că acest guvern - acest regim nu are nicio treabă cu legea", a spus el.

„Cum s-a întâmplat acest lucru? Acesta nu este rezultatul democrației", spune Macgregor.

„Este vorba despre un grup mic de oameni care au deturnat puterea și o exercită - iar poporul american acordă foarte puțină atenție", a spus el.

Macgregor a descris marșul către războiul cu Iranul ca parte a unui plan de înfăptuire al "Israelului Mare" , adică extinderea teritoriului Israelului în cel al vecinilor slăbiți, în parteneriat cu eliminarea sau expulzarea tuturor palestinienilor.

Dacă războiul este atât de periculos, de ce l-ar sprijini America? Răspunsul simplu este că nu îl susține - dar conducerea Israelului îl susține. De ce? Macgregor spune că războiul cu Iranul este „singurul lucru care i-a mai rămas lui Netanyahu".

În condițiile în care războaiele sale din Gaza și Liban nu au un scop clar, iar Hamas și Hezbollah sunt încă intacte, Israelul este asaltat de diviziuni la nivel intern, a declarat fostul consilier al Pentagonului.

Teama de război civil în Israel și adâncirea crizei economice contribuie la sentimentul că democrația a luat sfârșit în statul sionist, fiind înlocuită cu „o teocrație eșuată, zgomotoasă și violentă", potrivit ziarului israelian Haaretz, „iar guvernul său este mai puțin sionist decât este Biden".

Liderul acestui guvern, Netanyahu, spune Macgregor, nu are niciun plan pentru viitor și nicio cale de a ajunge acolo.

„Singurul joc pe care îl are la dispoziție în acest moment este să înceapă un război major cu Iranul și apoi să aștepte răspunsul iranian - știind că acest lucru va aduce Statele Unite", a spus el.

Ceea ce spune Macgregor este că nu numai că Israelul dirijează politica Statelor Unite, dar conduce America într-un dezastru pe care și l-a proiectat singur.

„Acest lucru nu are nimic de-a face cu ceea ce este bun sau rău pentru Statele Unite. Evident, totul este rău pentru noi", a explicat Macgregor. Cum se pot aștepta americanii să înțeleagă această situație?

„Dacă înțelegem ceva, ar trebui să înțelegem acest lucru", a declarat Macgregor.

"Netanyahu continuă să exercite mult mai multă influență și putere la Washington decât oricine din guvernul actual".

„El va face orice naiba vrea să facă".

Macgregor explică de ce presiunea pentru război este atât de urgentă:

„Dacă ești Netanyahu, ai într-adevăr un stimulent pentru a lansa atacul înainte de alegeri. Vrei să declanșezi acest război, astfel încât, indiferent de cine va câștiga, să fie obligat să lupte".

Traducerea și adaptarea ActiveNews

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE