Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Statutul personalului feroviar a fost adoptat de Camera Deputaților!

Postat la: 08.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dragos Titea, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, a fost unul din principalii promotori in ceea ce priveste o reglementare legislativa a statutului personalului feroviar. Proiectul legislativ a fost adoptat marti de Camera Deputatilor.

"Am susținut mereu, din calitatea de secretar de stat coordonator al sectorului feroviar, necesitatea acestui statut pentru crearea cadrului legal privind instituirea unor dispoziţii speciale pentru personalul din sectorul feroviar, ţinând cont de specificul activităţii, precum şi de responsabilităţile în siguranţa circulaţiei feroviare sau cu metroul. Mulțumesc pentru implicare și dialog conducerii Ministerului Transporturilor, tuturor colegilor din PSD, membrilor din sindicate și patronate, Parlamentului României, Guvernului României condus de doamna prim-ministru Viorica Dancilă, dar nu în ultimul rând domnului președinte Liviu Dragnea. Cu toții au susținut necesitatea adoptării acestui statut pentru personalul feroviar! Dialogurile constructive se concretizează în decizii care aduc bunăstare în rândul cetățenilor, așa cum PSD și-a stabilit prin programul său de guvernare!", a scris Dragos Titea pe contul sau de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE