Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Spovedania avocatului care a redactat denuntul formulat de Nitescu Roger impotriva ministrului Cristian David

Postat la: 04.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Azi, in fața Completului de 5 Judecători de la Î.C.C.J, a avut loc un eveniment mai puțin obișnuit într-o sală de judecată: spovedania unui avocat.

Aflat sub imperiul emoției create de vizita Papei Francisc in țara noastră, avocatul inculpatului folosit și pe post de denunțător în dosarul fostului Ministru de Interne, David Cristian, a avut un moment de sinceritate, dezvăluind celor 5 Înalți Magistrați, cum a asistat la operațiunea „decaparea către Ministrul de Interne", operațiune „regizată" de procurorul anticorupție Doru Țuluș.

Avocatul inculpatului Valeriu Roger Nițescu a început, cu un elan deosebit, să povestească judecătorilor cum a fost pregătit clientul său să-i întindă o cursă lui Cristian David, fost Ministru de Interne, povestind cum a fost îmbrăcat Nițescu în anticamera procurorului Doru Țuluș cu o cămașă care avea montată la un nasture o cameră.

La momentul la care dorea să povestească cum a fost „prelucrat" clientul său, domnul avocat a fost întrerupt de către Președintele Completului de 5 Judecători, fiind întrebat în ce rol face aceste declarații și dacă dorește să fie audiat.

Pus în fața acestei perspective, avocatul inculpatului, constrâns de procurorul anchetator să devină și denunțător, a renunțat la dezvăluirile incendiare care „îmbrăcau" forma unei spovedanii... Pe finalul dezbaterilor de la acest termen, Președintele Completului de 5 Judecători a stabilit următorul termen la data de 11 iunie, punându-le în vedere tuturor avocaților să fie pregătiți pentru concluziile pe fondul cauzei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE