Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soros primește vești proaste de la o grupare evreiescă: "Acum nu mai poate pretinde că e antisemitism!"

Postat la: 03.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Una dintre tacticile preferate ale stângii pentru a respinge criticile la adresa miliardarului antiamerican George Soros este de a pretinde că detractorii sunt "antisemiți", deoarece Soros are origini evreiești. Însă un grup evreiesc tocmai a aruncat complet în aer această apărare.

S-a format un nou grup evreiesc numit "Evreii împotriva lui Soros", care se va strădui să îndemne oamenii să nu-l mai susțină pe Soros și numeroasele sale organizații al căror scop este de a submina America și democrația occidentală.

Creat de editorul Newsweek Josh Hammer și de activistul conservator Will Scharf, grupul și-a anunțat debutul printr-un tweet miercuri.

"Astăzi, noi (@willscharf și @josh_hammer) lansăm Evreii împotriva lui Soros, o nouă coaliție de bază a evreilor care se opun agendei radicale de stânga a lui George Soros", au scris cei doi pe Twitter sau Soros și campaniile sale de subminare a democrației în întreaga lume. Nu este nimic antisemit în a te opune lui George Soros."

În declarația lor pregătită, cei doi au adăugat că "Evreii împotriva lui Soros" este o "coaliție de bază a evreilor care se opun influenței radicale de stânga a lui George Soros asupra politicii americane".

"Atacarea lui Soros pentru influența sa asupra politicii americane, ca să nu mai vorbim de agenda sa nefastă chiar în Israel, nu este antisemită. Este pur și simplu un fapt că Soros finanțează o mare parte din stânga radicală din această țară. Și el trebuie oprit", a continuat declarația.

De asemenea, Scharf a postat pe Twitter o listă cu unele dintre cauzele antiamericane finanțate de Soros.

"Valorile lui Soros nu sunt valorile evreiești", a scris Scharf. "A te opune stângismului lui Soros nu este antisemit, iar acum, mai mult ca oricând, evreii trebuie să se ridice și să lupte împotriva lui Soros și a celor care îi susțin agenda radicală".

Noul grup nu este singurul. Grupul American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), de asemenea, l-a atacat recent pe Soros și "lunga sa istorie de susținere a grupurilor anti-Israel".

George Soros are un lung istoric de susținere a grupurilor anti-israeliene. Acum, el dă 1 milion de dolari pentru a ajuta @jstreetdotorg să susțină candidații anti-israelieni și să atace democrații pro-israelieni. AIPAC lucrează pentru a consolida democrații pro-Israel din mainstreamul pro-Israel.

Și i-a susținut. Numai în SUA, miliardarul în vârstă de 92 de ani a cheltuit peste 128 de milioane de dolari în donații pentru recentele alegeri de la jumătatea mandatului pentru a alege persoane de extremă stânga în funcții în SUA. Și a cheltuit 131 de milioane de dolari între 2016 și 2020 pentru a influența 253 de grupuri media pentru a-i promova agenda, a raportat Media Research Center.

"Soros a canalizat în mod specific cel puțin 131.111.250 de dolari între 2016 și 2020 în 253 de grupuri jurnalistice și media activiste din întreaga lume pentru a-și răspândi ideile sale radicale de stânga privind avortul, economia marxistă, antiamericanismul, defrișarea poliției, extremismul ecologist și fanatismul LGBT", au scris analiștii de la MRC.

Una dintre campaniile principale ale lui Soros a fost alegerea unor procurori de stânga, anti-poliție și blânzi față de criminalitate în posturi de procurori federali și județeni în toată țara. Campania a avut un mare succes, dar o serie de candidați care au câștigat funcții au demisionat între timp în dizgrație sau s-au confruntat cu eforturi de revocare din cauza politicilor lor periculoase.

În august anul trecut, Tucker Carlson, pe atunci vedetă a postului Fox News, a detaliat modul în care Soros subminează în mod activ statul de drept în Statele Unite.

Dar, în ciuda faptelor crude ale campaniei periculoase a lui Soros de subminare a SUA, grupuri precum Liga Anti-Defăimare au proclamat în mod absurd că orice critică la adresa lui Soros se bazează cumva pe antisemitism.

Elon Musk este un altul care a fost atacat ca antisemit atunci când a început să-l critice pe Soros luna trecută.

Mass-media a aplicat, de asemenea, această linie ilogică de raționament pentru a atenua criticile la adresa lui Soros. În aprilie, de exemplu, așa-zisul "verificator de fapte" al Washington Post, Glenn Kessler, a exclamat că "menționarea repetată a lui Soros joacă în favoarea teoriilor antisemite ale conspirației conform cărora Soros, un american de origine maghiară supraviețuitor al Holocaustului, este un maestru păpușar bogat care lucrează în spatele scenei pentru a manipula alegerile și a-și promova obiectivele. Liga Anti-Defăimare a constatat în 2018 că Soros figurează într-un număr semnificativ de tweet-uri antisemite".

Kessler este departe de a fi singur. Surse de știri, inclusiv New York Times, Vice, Yahoo News și multe, multe altele, au împins ideea că o critică la adresa lui Soros este cumva automat "antisemită".

Odată cu acest nou grup care smulge afirmația falsă conform căreia criticarea lui Soros este cumva înrădăcinată în antisemitism, în loc să se bazeze pe faptele clare ale acțiunilor sale de stânga și antiamericane, poate că America poate avea în sfârșit o dezbatere onestă despre atacurile periculoase ale acestui om asupra țării noastre.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE