Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Ovidiu Vântu zice că are soluția pentru ieșirea din criză: concedierea a 400.000 - 500.000 de oameni din poliție, din SRI, care nu fac nimic pentru țară!

Postat la: 17.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu spune că una din soluțiile care ar ajuta România să iasă din criză ar fi reducerea aparatului bugetar, prin concedieri masive. Vizați ar fi funcționarii care nu își fac treaba cu profesionalism și respect față de cetățeni, în viziunea lui SOV.

"Generație, fără a dat 400.000 - 500.000 de din miliție, din SRI, oameni care oricum nu fac nimic pentru țară, funcționărime din unitățile locale și centrale. Am auzit de un caz s-a dus cineva la ANAF Sectorul 1 și o imbecilă de acolo îi trata pe cei care vin acolo cu un dispreț înfiorător. Nu îi învăța ce au de făcut, că acolo sunt o grămadă de formulare. Sector 1, Camera 6 . Trebuie să zboare cel puțin 400.000 de inadaptați din ăștia care mănâncă bani degeaba. Una dintre cauzele sărăciei României o reprezintă și trântorii ăștia. Nu doar trântori, ci și obraznici. Vremurile care vin sunt tot mai crunte și nu Putin e de vină. Putin are păcatele lui. Guvernele care au condus România, inclusiv acest guvern, oameni fără viziune fără știință de carte. Armata a început să se infiltreze peste tot în instituțiile statului", transmite Sorin Ovidiu Vîntu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE