Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Chiriță: Senzorii de monitorizare ai lui Nicușor Dan s-au stricat!

Postat la: 17.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sorin Chiriță, fost city manager al Bucureștiului, a precizat în emisiunea „Gândul Exclusiv" că Nicușor Dan nu a reușit să vină cu soluții pentru fluidizarea traficului. „Unde este formula matematică de rezolvare a traficului, unde sunt experții de la New York?", se întreabă Sorin Chiriță.

„Numărul de autoturisme a crescut, iar numărul de intersecții aflate în BTMS (Sistemul de Semaforizare Inteligentă din Capitală - n.r.) a scăzut în mandatul lui Nicușor Dan (...) acest sistem temporizează semafoarele. Sistemul ar trebui să fie o prioritate, el astăzi are mai puține intersecții și nu i se mai dă importanță", a declarat Chiriță. Fostul city-manager al Capitalei mai precizează că senzorii de monitorizare a traficului din mai multe intersecții s-au stricat, și nu ar fi fost înlocuiți.

„Sunt mai puține intersecții pentru că s-au stricat senzorii, și nu s-au mai preocupat să introducă intersecții în Sistemul de Mangement al Traficului. Este un fenomen care s-a petrecut în cei trei ani și jumătate de mandat al lui Nicușor Dan. Probabil că el nici nu știe", a precizat Sorin Chiriță.

„Nicușor Dan spunea că problema traficului este una de matematică și că există o formulă pe care el o va introduce în prima zi de mandat și se va rezolva cu traficul, va fi fluidizat instant. Așa a zis și de sistemul de termoficare, că va interveni de a doua zi, și va rezolva problema (...) unde este acel specialist de la New York, unde este formula matematică a lui Nicușor Dan? În primul rând, minciuna are picioare scurte", a mai precizat Sorin Chiriță.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE