ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Soția unui finalist la "Puterea Dragostei" a fost ucisă în Olanda. Bărbatul a aflat despre crimă în închisoare

Postat la: 11.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriel Vasiliu, finalistul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei", a aflat din închisoare că soția sa, Ana Maria în vârstă de 34 de ani, a fost ucisă în Olanda.

La scurt timp după participarea la emisiune, Gabriel a cunoscut-o pe Ana Maria Stoica, iar din 2019 cei doi erau căsătoriți. Recent, Gabriel, care se află în închisoare unde execută o pedeapsă de trei ani pentru trafic de persoane și pentru cultivarea și deținerea ilegală de droguri destinate consumului propriu, a primit vestea tragică a morții soției sale. Ana Maria a fost ucisă în Olanda, unde locuia de câteva luni.

Potrivit publicației Noordhollands Dagblad, trei persoane au fost reținute în legătură cu acest caz. Poliția a făcut arestările în cadrul anchetei privind decesul femeii de 34 de ani, găsită fără viață într-o casă din Zaandam, pe strada Pieter Latensteinstraat, duminică, 8 septembrie 2024. Cei arestați sunt doi bărbați de 19 și 30 de ani din Amsterdam și un bărbat de 51 de ani din Amstelveen, toți suspectați de implicarea în moartea femeii.

Ana Maria a fost descoperită decedată după ce o persoană cu care avea o întâlnire a alertat poliția, îngrijorată că nu s-a prezentat. Ofițerii au mers la locuința de pe Pieter Latensteinstraat, au forțat intrarea și au găsit-o fără viață. Poliția a confirmat că femeia a fost victima unei infracțiuni, dar nu a oferit alte detalii. Cei trei suspecți sunt în prezent în custodia autorităților.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE