Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sinucidere şocantă la Timişoara: O femeie s-a aruncat de pe un bloc cu cei doi copii ai săi de trei şi şase ani!

Postat la: 03.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incidentul a avut loc marţi dimineaţa în zona Dâmboviţa din Timişoara. Femeia avea 33 de ani şi avea doi copii, de trei şi şase ani. Tatăl copiilor are 36 de ani şi a aflat de tragedie în Austria, acolo unde era plecat la muncă. Acesta urma să revină în ţară pentru a se recăsători cu femeia de care a divorţat în urmă cu mai mulţi ani.

"Femeia a încercat să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat, însă, după un timp, şi-a dat seama că încă îl iubeşte pe cel cu care avea copiii. Chiar au depus actele la Primăria Timişoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în faţa ofiţerului stării civil", scrie Opinia Timişoarei. Devastat de durere, tatăl copiilor este acum în drum spre Timişoara pentru a se ocupa de înmormântarea celor trei.

O femeie în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc din zona Dâmboviţa, împreună cu cei doi copii, un băiat de trei ani şi o fată de şase ani.  Tânăra mamă locuia pe strada Văliug din Timişoara, dar se pare că a plecat cu copiii spre grădiniţă, iar la un moment dat a decis să urce pe acoperişul unui bloc de pe bulevardul Dâmboviţa (vizavi de depoul de tramvaie), de unde s-a aruncat împreună cu cei mici. Femeia şi băiatul erau deja decedaţi când au ajuns medicii la faţa locului. Medicii au încercat să o resusciteze pe fată, însă nu au putut să-i salveze viaţa.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite trei victime căzute de la înălţime, bloc cu zece etaje, nu se cunoaşte nivelul de la care au căzut. Un adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani şi un copil (băiat, aproximativ trei ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi un copil (fată, aproximativ şase ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical", au transmis cei de la ISU Banat.  Autorităţile au deschis o anchetă în cazul acestui eveniment.

„La ora 09.46, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmboviţa din Timişoara, au fost găsite trei persoane în stare de inconştienţă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu zece etaje împreună cu cei doi copii. Din nefericire, cele trei persoane au decedat. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului", au transmis cei de la IPJ Timiş.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE