Sezonul nunților este aici așa că, surprinde-i pe cei dragi cu un cadou de nuntă unicat!
Postat la: 23.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Ai rămas fără inspirație și nu știi ce cadou să oferi unui membru al familiei, persoanei iubite sau unui prieten drag care face nunta? Noi te ajutăm cu o idee inedităn care va reuși să surprindă plăcut, încă de la prima flacără. Îți prezentăm o serie de cadouri care să ofere căldura la propriu și la figurat, potrivindu-se perfect gusturilor celor dragi!
Există cadouri foarte accesibile la preț, dar și cadouri mai scumpe sau care surprind prin estetica ori funcționalitatea lor, tot așa precum există cadouri de dimensiuni mici sau care impresionează prin dimensiunile lor generoase. Așadar, poți alege să oferi un șemineu decorativ de interior spectaculos și extrem de ieftin în comparație cu restul gamei de seminee din oferta PEFOC - firmă sibiană de tradiție, cu peste douăzeci de ani de experiență în comercializarea și montajului tuturor soluțiilor premium de încălzire alternativă!
Bioșemineul este cel mai accesibil și cel mai ieftin tip de șemineu. Are avantajul flăcării adevărate, tipice unui șemineu clasic, dar la costuri incomparabil mai mici... chiar foarte mici! Așa că, dacă te gândești la idei de cadou pentru o casă nouă sau la un cadou pentru persoana iubită, un bioșemineu poate fi cea mai inspirată idee.
Cunoscut și sub denumirea de șemineu pe bioetanol, acesta funcționează pe principiul arderii cu flacără adevărată, reproducând senzația creată de un semineu sau de o soba pe lemne tradițională. Este ideal mai ales pentru aceia care locuiesc la bloc, într-un apartament ce dispune de un spațiu redus, deoarece nu necesită montajul complicat al unui coș de fum.
Datorită versatilității sale, poate fi folosit în spații precum o masă în living, pe o terasă în aer liber, la petrecere sau chiar în baie, pentru crearea unei atmosfere intime și relaxante. Variantele de amenajare sunt practic nelimitate grație complexității de forme, paletei vaste de culori și dimensiunilor care variază de la modele mai mici, amplasabile pe mese sau mobilier, și până la bioșeminee de dimensiuni mari, care se încastrează direct în perete.
Bioșemineul funcționează pe un principiu destul de simplu: în rezervorul dedicat se toarnă combustibilul special, apoi se aprinde focul cu ajutorul unei brichete sau al unor chibrituri lungi. Flacăra va persista în funcție de dimensiunea rezervorului, de la o oră și jumătate, până la câteva ore bune, fără întrerupere. Datorită combustibilului special (bioetanol) folosit în timpul arderii, acesta nu va degaja fum sau miros neplăcut.
Trebuie să mai știi că, din punct de vedere al costurilor, achiziția acestui model de șemineu pare un chilipir. Deloc costisitor, prețul unui astfel de dispozitiv decorativ pornește de la sume cuprinse între 200 și 300 de lei.
Pentru și mai multe detalii, îți recomandăm cu încredere să vizitezi pagina celor de la www.pefoc.ro unde vei putea să te delectezi cu o varietate impresionantă de șeminee, atât pe gaz, pe lemne sau decorative, cât și grătare pe cărbuni sau ustensile gratar profesionale.
Comanda se face on-line iar produsul ajunge la tine în maximum 48 de ore de la confirmarea livrării. Vei fi consiliat de o echipă de specialiști care te vor îndruma și îți vor oferi întregul suport de care ai nevoie pentru luarea celei mai bune decizii în privința alegerii unei soluții de încălzire potrivite pentru căminul și confortul familiei tale.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Ce este "Regula celor 90 de secunde"? Un neurocercetător descoperă o tehnică inovatoare care ne poate schimba viața
Te-ai gândit vreodată cum ai putea să îți gestionezi emoțiile rapid? Încearcă „Regula celor 90 de secunde" și descoperă tehnica inovatoare creată de un specialist în neuroștiințe, care îți oferă instrumentele necesare pentru a controla furia, frica și anxietatea, ajutându-te să îți regăsești calmul într-un timp scurt.
-
Serurile criminale: FDA impune avertismente privind leziunile nervoase pentru 2 vaccinuri RSV
Food and Drug Administration (FDA) din SUA a dispus ca doi producători de vaccinuri împotriva virusului sincițial respirator (VSR) să includă pe etichetele produselor un avertisment privind un efect secundar potențial paralizant legat de afectarea nervilor.
-
De ce este așteptat Elon Musk în fotbalul mare de Gigi Becali, patronul FCSB-ului
A ieșit la iveală faptul că Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, dorește să preia clubul Liverpool în schimbul a 4 miliarde de dolari, iar Gigi Becali a reacționat cu privire la această veste. În viziunea latifundiarului care dictează mersul lucrurilor la FCSB, venirea lui Musk în fotbal ar reprezenta un avantaj chiar și pentru roș-albaștri.
-
Explozie de căutări pe Google: Oamenii vor să știe cum să își șteargă conturile de Facebook și Instagram după anunțul Meta
Anunțul Meta de a renunța la verificarea informațiilor și de a relaxa moderarea conținutului a declanșat o explozie de căutări pe Google despre ștergerea conturilor de Facebook, Instagram și Threads.
-
Vin banii de la G7 pentru Ucraina! Ursula von der Leyen a anunțat prima tranșă din împrumut
Ucraina a primit prima tranșă de 3 miliarde de euro din partea Uniunii Europene a unui împrumut convenit de membrii Grupului celor Șapte, au declarat vineri Kievul și Bruxellesul.
-
"Schema 1800" - noua înșelătorie pe WhatsApp. Plângerile la poliţie curg continuu
O nouă schemă de fraudă online face victime, în aceste zile. Escrocii sparg conturile de whatsapp, după care le cer bani cunoscuţilor din agenda victimei. Suma cerută este aceeaşi -1.800 de lei. De aceea, acest tip de înşelăciune a primit şi numele de Schema 1800.
-
Granițele deschise sfidează naționalismul în ascensiune în Europa (The Guardian)
Reintroducerea controlului pașapoartelor în spațiul Schengen ne trasează în minți noi linii politice - iar lucrul acesta în sine e periculos, se arată într-un articol publicat în The Guardian, conform Rador Radio România.
-
Marea Britanie impune noi reguli de călătorie. De când se aplică și ce condiții trebuie să îndeplinească turiștii
Marea Britanie impune o autorizație electronică de călătorie (ETA) pentru cetățenii din 48 de țări, inclusiv SUA, Canada și Australia. Din luna aprilie, această autorizație plătită va fi obligatorie și pentru europeni. ETA este menită să consolideze securitatea la frontieră și face parte dintre eforturile Londrei de a-şi digitaliza sistemul de gestionare a frontierelor.
-
Dezvăluirea unui director de bancă: "Românii dau statului 70% din tot ceea ce câștigă"
Statul român continuă să apese greu pe umerii cetățenilor: pe lângă cele mai mari impozite pe salarii din Europa, românii sunt obligați să suporte și alte taxe și contribuții. Cu toate acestea, finanțele publice sunt într-o situație critică, iar România rămâne, de ani de zile, campioana deficitului bugetar în Uniunea Europeană.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Revoltă în Germania, după aderarea deplină a României și Bulgariei la Spațiul Schengen. „Dezastru pentru siguranța oamenilor în Europa"
- 2.Descoperirea unui misterios sarcofag egiptean cutremură lumea arheologică
- 3.Grupul Rockefeller face profeții spectaculoase: "Națiuni considerate fără speranță, precum Portugalia și Grecia, sunt acum luminile continentului"
- 4.Controlul statului asupra vietii private: ANAF monitorizează retragerile din bancomate. Atenție la suma pe care o scoateți
- 5.Experimentul care dă fiori Europei: cu un laptop și un smartphone, un expert IT a dezvăluit riscurile panourilor fotovoltaice
- 6.Rusia șochează lumea medicală: a reușit dezvoltarea unui vaccin care reușește să trateze majoritatea tipurilor de cancer!
- 7.Mașina care bate toate recordurile și costă doar 15.000 de dolari se vinde deja pe piața din China si vine in Europa.
- 8.Fost deputat PSD și șef al PUSL Vrancea i-a zburat creierii cu cinism unui tânăr aflat pe domeniul său de vânătoare
- 9.Am intrat în spatiul Schengen si nu prea. Care sunt statele care au reintrodus controale la frontiere
- 10.Boala Ursulei von der Leyen are legatura cu vaccinurile mARN Covid. Pe 6 ianuarie 2025 are termen in procesul legat de SMS-urile cu Alfred Bourla de la Pfizer
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu