Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sex cu inteligență artificială: O companie de jucării sexuale folosește ChatGPT pentru a crea o experiență "euforică"

Postat la: 07.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea mai recentă inovație din industria tehnologiei sexuale vine de la compania "Lovense", cu sediul în Singapore, care a integrat un chatbot de inteligență artificială alimentat de ChatGPT într-o aplicație care îmbunătățește experiențele utilizatorilor.

Lovense este cunoscută pentru jucăriile sexuale "inteligente" conectate la un smartphone și alimentate de aplicația Lovense Remote. Recent, în aplicație a fost adăugată o nouă funcție numită "Advance Lovense ChatGPT Pleasure Companion".

API-ul ChatGPT de la OpenAI alimentează Companion, ceea ce înseamnă că utilizatorii ar putea personaliza experiența lor în aplicație și a jucăriilor sexuale în funcție de "preferințele lor fizice și emoționale", a declarat compania.

În prezent, în versiune beta, TechCrunch a declarat că Companion "vă invită să vă răsfățați cu povești suculente și erotice pe care chatbotul le creează pe baza subiectului selectat. Iubitorii de fan fiction picant nu au avut niciodată o situație atât de bună, asta e tot ce spun. Odată ce v-ați ales subiectele, Companion va da voce poveștii și va controla jucăria Lovense în timp ce vă citește povestea."

"Tehnologia este inteligentă; dați-i niște parametri și, câteva secunde mai târziu, o voce vă va duce într-o călătorie în hinterland. Utilizatorii pot decide ce tip de poveste doresc - romantică sau senzuală, suculentă sau picantă. Ei pot selecta personajele principale și locația fizică în care se va desfășura această fantezie picantă", a continuat TechCrunch.

"Însoțitorul nostru avansat de plăceri Lovense ChatGPT Pleasure Companion vă permite acum să concepeți o poveste pe care o doriți, să întruchipeze oricare dintre fanteziile sau visele dumneavoastră și să vă cufunde complet în ele.

"Cu ajutorul Companionului nostru, puteți acum să creați orice povești și să vă explorați sexualitatea și limitele în mod complet independent", a scris Dan Liu, CEO Lovense, într-o declarație pentru TechCrunch.

După șapte luni de la lansarea ChatGPT, este cu adevărat remarcabil să ne gândim că un chatbot joacă acum un rol de partener în pat. Și poate că societatea este pregătită pentru viitor, așa cum am remarcat în urmă cu câțiva ani: "40% dintre oameni ar face sex cu un robot umanoid". Și chiar menționat în 2017, "24% dintre bărbații americani ar face sex cu un robot".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE