Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Senatorul Grassley: Cetățeanul străin care l-a mituit pe Joe Biden a păstrat 17 înregistrări ca „Asigurare de viață"

Postat la: 14.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cetăţeanul străin care i-ar fi mituit atât pe Joe, cât şi pe Hunter Biden are 17 înregistrări uluitoare ale conversaţiilor cu cei doi, păstrate ca o formă de „ poliţă de asigurare", potrivit senatorului Chuck Grassley, care s-a prezentat luni la Senat.

„Cetățeanul străin deține 15 înregistrări audio ale apelurilor telefonice între el și Hunter Biden. El deține două înregistrări audio ale convorbirilor telefonice între el și apoi vicepreședintele Joe Biden."

„Se presupune că aceste înregistrări au fost păstrate ca un fel de poliță de asigurare pentru cetățeanul străin". Comentariile sunt legate de acuzația de luare de mită în valoare de 5 milioane de dolari împotriva președintelui Joe Biden, care provine din perioada în care acesta era vicepreședinte, iar fiul său Hunter era un lobbyist despre care se crede că vindea acces la guvernul SUA prin intermediul tatălui său.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE