Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Secret Santa Multicultural in județul Constanța. 300 elevi români au schimbat cadouri cu 200 de copii ucrainieni

Postat la: 23.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacă cineva ne-ar fi spus că noi, Școala Gimnazială Nr. 40 "Aurel Vlaicu" din Constanța, vom găzdui cel mai mare Secret Santa Multicultural din județul Constanța (dacă nu chiar din țară!), nu l-am fi crezut niciodată!

Dar, iată că Spiritul Festiv al Sărbătorilor, generozitatea și bucuria partajării au condus la un rezultat FABULOS: 500 de copii în curte la noi, Școala Gimnazială Nr. 40 "Aurel Vlaicu" !

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul World Vision Romania, reprezentată prin domnul Nicola Razvan, și fără participarea celorlalte scoli din proiect (Scoala 16 "M. I. Dobrogianu" Constanta, Scoala 6 "Nicolae Titulescu" Constanta si Scoala Online din Ucraina)!

Cei cca 300 elevi participanți ai școlii noastre au schimbat cadouri cu 200 de copii ucrainieni și români!

Copiii au fost grupați pe categorii iar fiecare categorie a primit o culoare. Astfel, grupa de vârstă 6 - 8 ani a fost culoarea roșie, cei de 9 - 11 ani au primit culoarea galbenă, iar cei mai mari, grupați în jurul vârstelor de 12 - 15 ani, au avut culoarea albastră.

La sugestia organizatorilor și cu sprijinul părinților, și cadourile copiilor au fost împachetate în culorile grupei din care a făcut parte copilul.

Fiecare copil din Școala 40 a primit un număr căruia îi corespundea același număr, dar în rândul copiilor din școlile partenere. Ineditul acțiunii a constat în faptul că fiecare copil, de la fiecare culoare, trebuia sa își găsească numărul pereche pentru a schimba cadoul între ei.

Evenimentul s-a desfășurat în curtea școlii noastre unde copiii au fost grupați pe culorile celor 3 categorii de vârstă și, la semnalul dat de organizatori, și-au căutat corespondentul pentru a face schimbul de cadouri.

Felicitări tuturor celor implicați în organizarea evenimentului! Mulțumim cadrelor didactice și părinților voluntari care au asigurat organizarea în curte!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE